Verslagen Rohda’76 MO19-1

Door Kees van der Wilk | 1 oktober 2017 | Wedstrijdverslagen

Even een terugblik op 2 mooie voetbalzaterdagen..

2 zaterdagen op rij geen wedstrijden gehad door zware regenval….

Trapte wij 23 september om 15.30uur af bij het altijd lastige SVS. De 1e wedstrijd van een reeks van 11 wedstrijden in een genoemde indicatiepoule om te bepalen: 1e of 2e klasse competitie na de winterstop.

Een zeer sterke 1e helft waarbij we SVS maar 1 keer echt op onze helft mogen verwelkomen. Met doelpunten/assists van onder genoemd met 0-5 de rust in;
0-1 Naomi, assist Jasmijn.
0-2 Dominique, assist Naomi.
0-3 Dominique, assist Maxime.
0-4 Lisanne, afvallende bal.
0-5 Amber, afvallende bal.

Na de rust bemerkte wij dat SVS stevig toegesproken was en dat het er ook een stuk harder aan toe ging. Wij kregen al snel door dat een uitslag van dubbele cijfers lastig zou worden, daarnaast werden wij zelf ook slordiger en namen wat gas terug.
Eindstand 0-8.
0-6 Jasmijn, assist Denise.
0-7 Jasmijn, assist Naomi.
0-8 Lisanne, assist Lisa.

Zaterdag 30 september trapte wij om 11.15uur thuis af tegen VEP Woerden. Waar wij vorig jaar uit nog kansloos tegen onderuit gingen met 7-0. Speelden wij nu tegen een geheel nieuw MO19. Ook deze wedstrijd hebben we gedomineerd en laten zien dat de speeltactieken ons steeds beter af gaan.
Na de 1e helft met 3-1 de rust in. In de kleedkamer wisten we van elkaar dat we kwa ruststand ons zelf tekort hadden gedaan. Waar veel teams een moord voor doen om met 3-1 voorsprong de rust in te gaan. Wisten wij wel beter, onnodig tegendoelpunt en zeker 3 100% kansen laten liggen.
2e helft moest dus beter, iedereen weer op scherp en de trainer geeft nog even aan ons eigen spel te gaan spelen en de bal het werk te laten doen.
De 2e helft hebben we VEP niet meer op onze helft laten komen en de eindstand gebracht naar een 8-1 overwinning.