Home » Opluchting bij Rohda’76

Opluchting bij Rohda’76

Door Ad van den Herik | 18 november 2017 | Nieuws

Na het zuur van drie opeenvolgende nederlagen, proefde Rohda’76 eindelijk weer het zoet van een overwinning. De equipe van Boris van Es won verdiend met 3-0 van Zevenhoven. De blauwhemden kwamen overtuigend uit de startblokken. In hoog tempo belegerde Rohda’76 het doel van de tegenstander. Dat resulteerde in enkele goede kansen. Vooral Arnoud Troost was enkele keren dicht bij de openingsgoal. Die viel net voor de rust. Mitchell van Waveren streepte de bal van afstand langs de kansloze keeper: 1-0.

Na rust deden beide ploegen weinig voor elkaar onder. Nadat doelman Nova Markarian zijn team met een katachtige reactie voor de gelijkmaker behoedde, stelde Troost aan de andere kant van het veld orde op zaken. Vanaf de linkerkant soleerde de rechtspoot naar binnen en haalde uit voor de bevrijdende 2-0. Even later kon Troost zijn armen weer in de lucht steken. Nu rondde hij het voorbereidende werk van invaller Steven Holthuijsen bekwaam af: 3-0.

Aanstaande zaterdag gaat Rohda’76 op bezoek bij Woubrugge.

Foto-onderschrift: Arnoud Troost op weg naar de 2-0.