Home » Rohda’76 grijpt naast een punt

Rohda’76 grijpt naast een punt

Door Kees van der Wilk | 12 november 2017 | Nieuws

In en tegen Woerden kreeg Rohda’76 in de slotfase van de wedstrijd het deksel op de neus: 3-2. Ver in blessuretijd stelde Woerden de winst veilig. Ten onrechte omdat voorafgaand aan de winnende treffer de Bodegraafse goalie Tim van Jaarsveld tegen de grond werd gesmakt. En zo zit Rohda’76 de laatste weken – met eerdere nederlagen tegen Linschoten en SPV’81 – in de hoek waar de klappen vallen.

Op de 1-0 van Woerden halverwege de eerste helft had Rohda’76 al snel een passend antwoord klaar met de gelijkmaker van Esli Westmaas: 1-1. Op slag van rust was de thuisclub opnieuw succesvol: 2-1.

Het duurde tot vlak voor tijd voordat de net ingevallen Steven Holthuijsen de terechte 2-2 voor zijn rekening nam. Op dat moment telde Woerden – na een rode kaart – nog tien spelers. Helaas voor de Bodegravers viel de winnende treffer aan de verkeerde kant van het veld: 3-2.

Foto-onderschrift: Wessel Sterk (9) en Tim van der Werf tegen een Woerden-overmacht.