0172 - 614959 Broekveldselaan 2, Bodegraven
Home » Rohda’76 is van slag

Rohda’76 is van slag

Door Ad van den Herik | 5 november 2017 | Nieuws

Verloor Rohda’76 vorige week van middenmoter Linschoten, nu gingen de blauwwitten roemloos onderuit tegen het nog puntloze SPV. De ploeg uit Polsbroek verliet sportpark De Broekvelden met een 1-2 overwinning in de tas.

De digitale klok op het scorebord had slechts 20 tellen weggetikt toen de gasten verrassend de leiding namen: 0-1. Na 25 minuten maakten zij het leed nog groter: 0-2. Rohda’76 kon daar voor de rust weinig tegenover stellen.

In de tweede helft voerden de mannen van Boris van Es wel de druk op. Dat leverde na tien minuten de aansluitingstreffer op. Pascal Hellingerwerf kopte een hoekschop van Stephan Wahl binnen: 1-2. Daarna kreeg Rohda’76 nog enkele mogelijkheden en scoorde zelfs de 2-2. Helaas ontging het de scheidsrechter dat de SPV-goalie de bal een meter achter de lijn vandaan graaide en het spel doodleuk hervatte. En zo eindigde deze toch al zo druilige zaterdagmiddag voor Rohda’76 in mineur.

Foto-onderschrift: De vroege 0-1 in beeld. Jeroen van de Zanden komt te laat om het onheil af te wenden.
Foto Kees van der Wilk

Foto’s van deze wedstrijd


Facebook

Iets te melden

Heeft u nieuws, een wedstrijdverslag, foto's of een ander item wat u graag op de website ziet staan. Mail dan naar

Twitter

Archieven

Adverteren op de best bezochte clubsite van de regio?

Laat je gegevens achter om alle informatie over adverteren te ontvangen

    Word nu lid van Rohda

    en geniet iedere week van het leukste spelletje bij de leukste club!

    Meer informatie