0172 - 614959 Broekveldselaan 2, Bodegraven
Home » Rohda’76 toont twee gezichten

Rohda’76 toont twee gezichten

Door Kees van der Wilk | 26 november 2017 | Nieuws

In en tegen Woubrugge bleef Rohda’76 steken op 1-1. Onnodig, volgens trainer Boris van Es. ,,Voor de rust kregen we veel kansen en hadden met 3-0 al het verschil kunnen maken. Dan is de wedstrijd gespeeld. In de tweede helft vielen wij terug en mag je uiteindelijk nog blij zijn met een punt.’’

Rohda’76 zorgde in de eerste 45 minuten voor een prima voetbalpot. Dat resulteerde in kansen voor Esli Westmaas, Tim van der Werf, Pascal Hellingerwerf en Arnoud Troost. Alleen laatstgenoemde wist het net te vinden: 0-1. Na het bekertje thee konden de blauwhemden het niveau van de eerste helft niet vasthouden. Wel had de ploeg pech toen een bal van Troost op de lat belandde. De thuisclub kwam met een zondagsschot  in de kruising op 1-1. De ploeg van voormalig Rohda-trainer Koos Disseldorp drong vervolgens aan, maar dat offensief bracht geen verandering in de stand.

Aanstaande zaterdag 2 december speelt Rohda’76 thuis tegen het Zegveldse Siveo’60. De wedstrijd op sportcomplex De Broekvelden begint om 14.30 uur.

Foto-onderschrift: Arnoud Troost vindt de doelman van Woubrugge op zijn pad.
Foto Kees van der Wilk

Foto’s van deze wedstrijd


Facebook

Iets te melden

Heeft u nieuws, een wedstrijdverslag, foto's of een ander item wat u graag op de website ziet staan. Mail dan naar

Twitter

Archieven

Adverteren op de best bezochte clubsite van de regio?

Laat je gegevens achter om alle informatie over adverteren te ontvangen

    Word nu lid van Rohda

    en geniet iedere week van het leukste spelletje bij de leukste club!

    Meer informatie