0172 - 614959 Broekveldselaan 2, Bodegraven
Home » Golden oldies van Rohda’76 in actie

Golden oldies van Rohda’76 in actie

Door Ad van den Herik | 27 december 2017 | Nieuws

Op zaterdag 6 januari 2018 houdt Rohda’76 haar traditionele nieuwjaarsbijeenkomst. Iedereen is welkom in de kantine aan de Broekveldselaan, zowel leden als niet-leden.

Voorafgaand aan het uitwisselen van de beste wensen voor het nieuwe jaar, valt er al veel te beleven. Zo staat er voor de jeugd onder 13 jaar om 12.30 uur een clinic op het programma. Om 14.00 uur komen er twee elftallen in actie. Die zijn samengesteld uit spelers die in de achterliggende decennia uitkwamen voor de clubtop. Zo grijpen bijvoorbeeld Jan Dorrepaal, Kees de Jong en Piet Spannemaker hun kicksen weer uit de wilgen. Maar ook blauwhemden die de verenigingskleuren aan het begin van deze eeuw hooghielden en Rohda’76 in 2004 naar de tweede klas brachten. Met onder andere Nick Winkel, Niels Uithol en Maarten Lok. Om maar een paar illustere spelers te noemen. Om 14.15 uur recipieert Rohda’76 voor jeugdspelers en hun ouders. De nieuwjaarsreceptie voor de senioren en andere belangstellenden begint om 16.15 uur. Daaraan voorafgaand vindt de officiële ingebruikname plaats van de nieuwe materialenopslag.

Foto: Het eerste elftal van Rohda’76 dat in 1994 promoveerde naar de derde klas.


Facebook

Iets te melden

Heeft u nieuws, een wedstrijdverslag, foto's of een ander item wat u graag op de website ziet staan. Mail dan naar

Twitter

Archieven

Adverteren op de best bezochte clubsite van de regio?

Laat je gegevens achter om alle informatie over adverteren te ontvangen

    Word nu lid van Rohda

    en geniet iedere week van het leukste spelletje bij de leukste club!

    Meer informatie