0172 - 614959 Broekveldselaan 2, Bodegraven
Home » Rohda’76 en Van Es verder zonder elkaar

Rohda’76 en Van Es verder zonder elkaar

Door Ad van den Herik | 8 december 2017 | Nieuws

Aan het einde van dit voetbalseizoen kiezen Rohda’76 en trainer Boris van Es ieder hun eigen weg. Daarmee komt er een einde aan een samenwerking van vier jaar. Een samenwerking die zowel de vereniging als de trainer als zeer plezierig en constructief ervaren. ,,We waarderen de inbreng en het vakmanschap van Boris in hoge mate. Daar zijn we hem dankbaar voor. We gaan nu op zoek naar een nieuwe trainer die onze selectie met hetzelfde enthousiasme en vakmanschap benadert,’’ verklaart Piet Spannemaker, bestuurslid technische zaken.

Van Es die bij Rohda’76 zowel een promotie als degradatie meemaakte, wil met zijn spelers zorgen voor een spannend competitieslot. ,,We willen bij de eerste drie ploegen eindigen en meedoen voor promotie. Deze groep heeft de potentie om dat voor elkaar te krijgen. Voor mij zou dat een mooi afscheid betekenen,’’ weet Van Es.

Tweede elftaltrainer Freek van Leeuwen blijft wel op het sportpark De Broekvelden. De Reeuwijker verlengde zijn eenjarige verbintenis met nog een seizoen.


Facebook

Iets te melden

Heeft u nieuws, een wedstrijdverslag, foto's of een ander item wat u graag op de website ziet staan. Mail dan naar

Twitter

Archieven

Adverteren op de best bezochte clubsite van de regio?

Laat je gegevens achter om alle informatie over adverteren te ontvangen

    Word nu lid van Rohda

    en geniet iedere week van het leukste spelletje bij de leukste club!

    Meer informatie