0172 - 614959 Broekveldselaan 2, Bodegraven
Home » Rohda’76 overwintert met perspectief

Rohda’76 overwintert met perspectief

Door Ad van den Herik | 17 december 2017 | Nieuws

Een snel doelpunt binnen een minuut bleek voldoende voor de volle winst van Rohda’76 tegen koploper NSV’46: 1-0. Door de overwinning verkleinden de Bodegravers het gat naar de lijstaanvoerder tot vier punten.

De eerste de beste aanval van Rohda’76 leverde direct een doelpunt op. De op rechts doorgebroken Esli Westmaas zag tot zijn eigen verbazing een zwabbervoorzet achter de NSV-goalie belanden bij de tweede paal: 1-0.

Een lekker begin voor de thuisclub die in de eerste helft het meeste gevaar stichtte. Schoten van opnieuw Westmaas – waarvan één op de lat -, Mitchell van Waveren en Tim van der Werf kregen geen bekroning in de vorm van een doelpunt.

In de tweede helft ontspon zich een gelijkwaardige strijd. Een keer mocht Rohda’76 niet mopperen toen keeper Nova Markarian hulp kreeg van de lat. Aan de andere kant had Stephan Wahl pech bij een afstandsschot en kreeg Wessel Sterk een uitgelezen mogelijkheid om de wedstrijd in het slot te gooien, maar de jeugdige spits had net iets te veel tijd nodig om het karwei vakkundig te klaren.

Door de verdiende driepunter doet Rohda’76 weer volop mee voor de bovenste plaatsen. Een mooi perspectief voor de hervatting van de competitie na het winterreces.

Foto-onderschrift: Esli Westmaas – maker van de enige treffer – staat op het punt zijn tegenstander te passeren.
Foto Kees van der Wilk

Foto’s van deze wedstrijd


Facebook

Iets te melden

Heeft u nieuws, een wedstrijdverslag, foto's of een ander item wat u graag op de website ziet staan. Mail dan naar

Twitter

Archieven

Adverteren op de best bezochte clubsite van de regio?

Laat je gegevens achter om alle informatie over adverteren te ontvangen

    Word nu lid van Rohda

    en geniet iedere week van het leukste spelletje bij de leukste club!

    Meer informatie