0172 - 614959 Broekveldselaan 2, Bodegraven
Home » Stephan Wahl beslissend voor Rohda’76

Stephan Wahl beslissend voor Rohda’76

Door Ad van den Herik | 10 december 2017 | Nieuws

Met de loepzuivere trap van Stephan Wahl beschikt Rohda’76 over een extra wapen om een wedstrijd te beslissen. Zoals afgelopen zaterdag tegen Moerkapelle. Dankzij drie voltreffers van de linksachter wonnen de Bodegravers uiteindelijk met 0-6.

Wahl kan een bal over een meter of 50 meter op de stropdas van een medespeler leggen. Of achter een verbouwereerde keeper. Zoals na een krap half uur spelen. Ongeveer vanaf de middenlijn verraste hij de doelman van de thuisclub, 0-1.

Net na de rust herhaalde Wahl zijn kunstje. Nu kogelde hij een vrije trap onhoudbaar tegen het garen, 0-2. Ook bij de 0-5 liet Wahl met een dodelijke precisie een juweeltje van zijn linker slof vertrekken. Eerder had de 17-jarige Wessel Sterk voor 0-3 gezorgd. De 0-4 was van Moerkapelse makelij, een eigen doelpunt derhalve. In de dying seconds maakte invaller Rick Kattenberg het half dozijn vol: 0-6. ,,We speelden echt goed en er was veel spelplezier. Het is natuurlijk lekker als je zo’n speler als Stephan in je team hebt. Moerkapelle wist niet wat ze met hem aan moesten. Ik kon in ieder geval lekker ontspannen in de dug-out zitten,’’ lachte trainer Boris van Es na de royale overwinning.

Als Rohda’76 na de winterstop een rol van betekenis wil spelen in de strijd om de eerste plaats, dan moet het aankomende zaterdag winnen. Voor de laatste partij van dit kalenderjaar komt koploper NSV’46 op bezoek. De ploeg uit Noorden verdedigt een voorsprong van zeven punten op Rohda’76. De wedstrijd begint om 14.30 uur.

Foto-onderschrift: Stephan Wahl (l) wint een kopduel.
Foto Kees van der Wilk

Foto’s van deze wedstrijd


Facebook

Iets te melden

Heeft u nieuws, een wedstrijdverslag, foto's of een ander item wat u graag op de website ziet staan. Mail dan naar

Twitter

Archieven

Adverteren op de best bezochte clubsite van de regio?

Laat je gegevens achter om alle informatie over adverteren te ontvangen

    Word nu lid van Rohda

    en geniet iedere week van het leukste spelletje bij de leukste club!

    Meer informatie