0172 - 614959 Broekveldselaan 2, Bodegraven
Home » Flitsende start Rohda’76 krijgt geen vervolg

Flitsende start Rohda’76 krijgt geen vervolg

Door Ad van den Herik | 28 januari 2018 | Nieuws

Op bezoek bij Rijnstreek nam Rohda’76 binnen een kwartier een royale 0-3 voorsprong. Na amper vijf minuten opende Esli Westmaas de score: 0-1. Dat goede voorbeeld kreeg navolging door Steven Holthuijsen. Twee keer zelfs: 0-3. Een solide basis voor een ruime overwinning, zou je denken. Toch kwam het daar niet van, ondanks dat Rohda’76 controle bleef houden op de wedstrijd. Net voor het bekertje thee kon de thuisclub uit één van de spaarzame uitvallen zelfs tegen scoren: 1-3.

In de tweede helft werd het met nog een kwartier op de klok spannend toen Jeroen van de Zande zijn eigen keeper Nova Markarian met een kopbal verraste: 2-3. Verder dan dat liet Rohda’76 de Weijpoorters niet dichterbij komen en nam de volle buit mee naar huis.

Aanstaande zaterdag verdedigen de blauwhemden de tweede plaats op de ranglijst. Dan ontvangt Rohda’76 directe belager Aarlanderveen. De gasten staan er met een punt minder relatief beter voor. Zij hebben namelijk nog een inhaalwedstrijd tegoed. Om 14.30 uur trappen de twee concurrenten af.

Foto-onderschrift: Esli Westmaas, maker van de 0-1. Foto Kees van der Wilk

Foto’s van deze wedstrijd


Facebook

Iets te melden

Heeft u nieuws, een wedstrijdverslag, foto's of een ander item wat u graag op de website ziet staan. Mail dan naar

Twitter

Archieven

Adverteren op de best bezochte clubsite van de regio?

Laat je gegevens achter om alle informatie over adverteren te ontvangen

    Word nu lid van Rohda

    en geniet iedere week van het leukste spelletje bij de leukste club!

    Meer informatie