0172 - 614959 Broekveldselaan 2, Bodegraven
Home » Rohda’76 neemt materialenopslag in gebruik

Rohda’76 neemt materialenopslag in gebruik

Door Ad van den Herik | 7 januari 2018 | Nieuws

Sinds kort beschikt Rohda’76 over een uitstekende opslagruimte voor ballen, pionnen, tenues, trainingspakken, grasmaaiers, lijnentrekkers en andere spullen. Die materialenopslag kwam in de plaats van enkele oude en mankerende zeecontainers. Voorafgaand aan haar druk bezochte nieuwjaarsreceptie – op zaterdag 6 januari – nam de vereniging de nieuwbouw officieel in gebruik. Voor die handeling tekenden Rein Smit (clubtopscorer, 24 doelpunten) en Ad van den Herik (vrijwilliger van het jaar). Zij schoten synchroon een bal door de twee deuropeningen die waren verzegeld met sheets, waarop de namen en logo’s van de geldschieters voor dit project stonden afgebeeld. De begroting van Rohda’76 zelf biedt immers geen financiële ruimte voor zo’n investering. De vereniging draait jaarlijks ongeveer quitte. Een beetje tekort, een beetje over. Kortom, in de clubkas ontbreekt het geld voor een dergelijke uitgave. Gelukkig kan de vereniging terugvallen op de Club van Honderd en de Rohda Business Club. Die hebben in 2015 ook de twee nieuwe kleedkamers goeddeels bekostigd. Nu namen zij samen weer het grootste deel van de bouwkosten voor hun rekening. Voor het restanttekort deed Rohda’76 met goed gevolg een beroep op het Rabo Dichtbijfonds en één van de Bodegraafse serviceclubs.

Foto-onderschrift: Rein Smit (l) en Ad van den Herik openen de materialenopslag.
Foto Kees van der Wilk


Activiteiten

 • Mar 09

  Rohda '76 1 - Groeneweg 1

 • Mar 16

  Perkouw 1 - Rohda '76 1

  Activiteit

 • Mar 23

  Rohda '76 1 - VEP 1

 • Mar 29

  Goede vrijdag

meer activiteiten

Facebook

Iets te melden

Heeft u nieuws, een wedstrijdverslag, foto's of een ander item wat u graag op de website ziet staan. Mail dan naar

Twitter

Archieven

Adverteren op de best bezochte clubsite van de regio?

Laat je gegevens achter om alle informatie over adverteren te ontvangen

  Word nu lid van Rohda

  en geniet iedere week van het leukste spelletje bij de leukste club!

  Meer informatie