0172 - 614959 Broekveldselaan 2, Bodegraven
Home » Van Vegten nieuwe trainer Rohda’76

Van Vegten nieuwe trainer Rohda’76

Door Ad van den Herik | 5 januari 2018 | Nieuws

In de persoon van Willem van Vegten heeft Rohda’76 een opvolger gevonden voor Boris van Es die aan het einde van dit seizoen vertrekt. De Alphenaar gaat in augustus als hoofdtrainer aan de slag. De 46-jarige oefenmeester is geen onbekende op sportcomplex De Broekvelden. Momenteel heeft hij JO19-1 (de vroegere A1-junioren) van Rohda’76 onder zijn hoede. Met dat team presteert hij opvallend goed in de eerste klas. Eerder stond hij bij Rohda’76 aan het roer bij JO17-1 en promoveerde met dat elftal. Bestuurslid technische zaken Piet Spannemaker: ,,Willem past prima bij Rohda’76. Hij werkt nu met een talentvolle groep junioren die hij klaarstoomt voor het seniorenvoetbal. Daar krijgt Rohda’76 de komende seizoenen veel plezier van. We zijn er van overtuigd dat Willem met zijn kennis en ervaring ons eerste elftal straks naar een hoger niveau kan brengen.’’

Van Vegten – die als speler uitkwam voor Koudekerk en ARC – krijgt assistentie van Driss Bakkali en Ehrhard van Dijk. Freek van Leeuwen blijft verantwoordelijk voor de training en coaching van het tweede elftal. Verzorgster Sabien Verdonk plakt er bij de selectie ook nog een seizoen aan vast.

Foto-onderschrift: Rohda’s nieuwe hoofdtrainer Willem van Vegten


Facebook

Iets te melden

Heeft u nieuws, een wedstrijdverslag, foto's of een ander item wat u graag op de website ziet staan. Mail dan naar

Twitter

Archieven

Adverteren op de best bezochte clubsite van de regio?

Laat je gegevens achter om alle informatie over adverteren te ontvangen

    Word nu lid van Rohda

    en geniet iedere week van het leukste spelletje bij de leukste club!

    Meer informatie