0172 - 614959 Broekveldselaan 2, Bodegraven
Home » Beloning Rohda’76 blijft uit

Beloning Rohda’76 blijft uit

Door Ad van den Herik | 4 februari 2018 | Nieuws

In een rechtstreeks duel om de tweede plaats kreeg Rohda’76 het deksel op de neus. Opponent Aarlanderveen had aan enkele kansen genoeg om met een 0-3 overwinning van het veld te stappen. Om kwart over vier bleek dat de gasten zelfs hele goede zaken hadden gedaan, omdat koploper NSV’46 onderuit ging. Aarlanderveen is met de minste verliespunten nu virtueel koploper.

Anders dan de uitslag doet vermoeden, was Aarlanderveen niet de bovenliggende partij. Rohda’76 kwam goed voor de dag en dook enkele keren dreigend op voor het doel van de groenwitten. Maar wie niet scoort krijgt te maken met de voetbalwet die zegt dat het doelpunt dan aan de andere kant valt. En zo geschiedde. Na 20 minuten maakten de bezoekers uit een corner handig gebruik van een misgreep van keeper Nova Markarian: 0-1.

Niet getreurd, want na die tegenslag kregen de blauwhemden goede mogelijkheden om de achterstand weg te poetsen. Met name Esli Westmaas kwam enkele keren oog in oog met de Aarlanderveense sluitpost. Helaas bleef de verdiende beloning uit.

Na ongeveer een uur spelen gaf Aarlanderveen opnieuw een demonstratie effectief kansen benutten: 0-2. Toen niet veel later het reactievoetbal nog een derde treffer opleverde, was de wedstrijd wel gespeeld: 0-3.

Aanstaande zaterdag gaat Rohda’76 op bezoek bij Floreant. Met een wedstrijd minder gespeeld doen de Boskopers ook nog volop mee voor een hoge eindklassering.

Foto-onderschrift: Spitsuur voor het doel van Aarlanderveen. Foto Kees van der Wilk

Foto’s van deze wedstrijd


Facebook

Iets te melden

Heeft u nieuws, een wedstrijdverslag, foto's of een ander item wat u graag op de website ziet staan. Mail dan naar

Twitter

Archieven

Adverteren op de best bezochte clubsite van de regio?

Laat je gegevens achter om alle informatie over adverteren te ontvangen

    Word nu lid van Rohda

    en geniet iedere week van het leukste spelletje bij de leukste club!

    Meer informatie