0172 - 614959 Broekveldselaan 2, Bodegraven
Home » Rohda meiden laten zich zien!

Rohda meiden laten zich zien!

Door Annemiek van der Meer | 25 februari 2018 | Nieuws

De meiden van Rohda’76 hebben zich dit weekend weer van een andere kant laten zien. 30 voetbalsters zijn ingeschakeld om de wedstrijd van de vrouwen van Ajax tegen PSV in goede banen te leiden. Als mascotte op het veld en als ballenmeisje om het veld zet de meisjesafdeling Rohda weer goed op de kaart. Met de bus wordt de reis naar sportpark De Toekomst, naast de Arena, ingezet. Daar aangekomen worden de meiden naar de kleedkamers in de catacomben geleid, waar ze een Ajax- dan wel PSV tenue aankrijgen of, in geval van de ballenmeiden, warm aangekleed worden in speciale lange trainingsjassen. Daarop volgt de instructie. Wat moeten we precies doen, en wie staat waar? De begeleiding is prima en natuurlijk verloopt het dan op rolletjes. Behalve dan dat de vrouwen van Ajax het toch niet kunnen winnen van PSV… ze worden met 0-3 ingemaakt. Voor Ajax staat dan ook niet heel veel meer op het spel, waar PSV gebrand is op het halen van een plaats in de kampioensgroep. Ajax heeft zich daar al eerder van verzekerd.

Los van die uitslag is de avond natuurlijk een belevenis op zich! Hanneke mag als keepster met de Ajax keepster meelopen. Tessel loopt hand in hand met Oranje Leeuwin Stefanie van der Gragt. Malika is een van de ballenmeiden. Carmen op de foto met Luciënne Reichardt. Lisa die bijna die bal te pakken krijgt…. Alienke laat handtekeningen op haar voetbalschoen. Enthousiast, maar toch ook wel verkleumd, zoekt iedereen na afloop de bus weer op. Een enkeling valt onderweg naar de Broekveldselaan al in slaap, maar vooral achter in de bus blijft het feest nog lang voortduren!

 

 

Om de foto’s te bekijken

Zie ook: https://twitter.com/AjaxVrouwen/status/967104822100004864

En http://www.ajax.nl/teams/ajax-vrouwen/nieuws.htm voor een filmpje met de Highlights Ajax Vrouwen – PSV, waar de Rohda meiden in de eerste seconden langs komen.

 

 

Groetjes, Annemiek


Facebook

Iets te melden

Heeft u nieuws, een wedstrijdverslag, foto's of een ander item wat u graag op de website ziet staan. Mail dan naar

Twitter

Archieven

Adverteren op de best bezochte clubsite van de regio?

Laat je gegevens achter om alle informatie over adverteren te ontvangen

    Word nu lid van Rohda

    en geniet iedere week van het leukste spelletje bij de leukste club!

    Meer informatie