0172 - 614959 Broekveldselaan 2, Bodegraven
Home » Rohda’76 boekt carnavaleske zege

Rohda’76 boekt carnavaleske zege

Door Ad van den Herik | 11 februari 2018 | Nieuws

Door concurrent Floreant met 0-1 af te troeven blijft Rohda’76 in het spoor van het leidende duo Aarlanderveen en NSV’46. Al voor de aftrap in Boskoop was Rohda’76 favoriet. Dat kwam vooral omdat een vijftal spelers van de hoofdmacht van Floreant de carnavalsoptocht liet prevaleren boven het trappen van een balletje. Tegen die kwaliteitsdevaluatie aan Floreant-kant maakte het team van Boris van Es uiteraard geen bezwaar. De Bodegravers controleerden het eenzijdige streekduel, maar wisten de keeper van de thuisploeg slechts enkele keren serieus te testen. De passing liet nog weleens te wensen over. Voor rust zorgden schoten van Arnoud Troost, Steven Holthuijsen en Esli Westmaas voor dreiging.

In de tweede helft eenzelfde spelbeeld: Rohda’76 probeerde een doelpunt te forceren, terwijl de Boskopers zich instelden op het voorkomen van een tegengoal. Dat laatste lukte tot de 85e minuut. Toen dook de 17-jarige Wessel Sterk op het juiste moment voor zijn tegenstander om een voorzet vanaf de rechter flank handig binnen te tikken: 0-1. En zo was na afloop de carnavalsleut vooral in het Rohda-kamp.

Komende zaterdag komt Woerden naar sportcomplex De Broekvelden. De wedstrijd begint om 14.30 uur.

Foto-onderschrift: Luchtduel voor het doel van Floreant. Foto Kees van der Wilk.

Foto’s van deze wedstrijd


Facebook

Iets te melden

Heeft u nieuws, een wedstrijdverslag, foto's of een ander item wat u graag op de website ziet staan. Mail dan naar

Twitter

Archieven

Adverteren op de best bezochte clubsite van de regio?

Laat je gegevens achter om alle informatie over adverteren te ontvangen

    Word nu lid van Rohda

    en geniet iedere week van het leukste spelletje bij de leukste club!

    Meer informatie