0172 - 614959 Broekveldselaan 2, Bodegraven
Home » Vitamine Britt vlogt erop los bij Rohda’76

Vitamine Britt vlogt erop los bij Rohda’76

Door Ad van den Herik | 25 februari 2018 | Nieuws

Communicatie tussen bestuur en leden gebeurde vroeger bij Rohda’76 via een clubblad dat luisterde naar de naam Dug-Out. En de zogenaamde aanschrijving gold als een uitnodiging voor de te spelen wedstrijd op zaterdag. Op dat stukje papier stond onder andere de naam van de tegenstander en de aanvangstijd van de wedstrijd. Dat was toen. Voetbalnostalgie. Van WhatsApp, Twitter, Facebook, Snapchat of Instagram had immers nog niemand gehoord. Laat staan van een vlog.

Heden ten dage houdt de website www.rohda76.nl de leden op de hoogte van alle wetenswaardigheden binnen de vereniging. Met Kees van der Wilk als onvolprezen huisfotograaf. En onlangs maakte Britt van der Lugt haar debuut op de site van Rohda’76. Als vlogster welteverstaan: Vitamine Britt. De 15-jarige legt met haar camera opvallende verenigingsgebeurtenissen vast. Zo maakte zij een beeldverslag van de Rohda-meisjes tijdens een uitstapje naar een competitiewedstrijd Eredivisie Vrouwen van ADO Den Haag. Snelle beelden met een lekker muziekje erbij. En gewapend met camera en selfiestick deed Britt onlangs verslag van de voetbalclinic die Arjan van der Laan (voormalig speler van FC Twente en Sparta) verzorgde voor de jongste jeugd van Rohda’76. Overigens staat Britt op het veld ook haar mannetje. Als speelster in het jongenselftal JO15 mag ze zich tot ‘one of the guys’ rekenen.

De laatste vlog van Britt is te vinden op: https://www.rohda76.nl/2018/02/nieuwe-vlog-vitamine-britt/

Foto-onderschrift: Rohda-vlogster Britt van der Vlugt.


Facebook

Iets te melden

Heeft u nieuws, een wedstrijdverslag, foto's of een ander item wat u graag op de website ziet staan. Mail dan naar

Twitter

Archieven

Adverteren op de best bezochte clubsite van de regio?

Laat je gegevens achter om alle informatie over adverteren te ontvangen

    Word nu lid van Rohda

    en geniet iedere week van het leukste spelletje bij de leukste club!

    Meer informatie