0172 - 614959 Broekveldselaan 2, Bodegraven
Home » Vroege achterstand nekt Rohda’76

Vroege achterstand nekt Rohda’76

Door Ad van den Herik | 18 februari 2018 | Nieuws

Een vroege 0-2 achterstand tegen Woerden kwam Rohda’76 in het verloop van de streekderby niet te boven. Uiteindelijk verloren de Bodegravers met 0-3.

Binnen tien minuten kreeg Rohda’76 de rekening gepresenteerd van knullig verdedigend optreden. Woerden – bepaald geen hoogvlieger – kon kinderlijk eenvoudig de laatste linie twee keer in de luren leggen, 0-2. En dan weet iedereen met een blauwwit hart dat het een lastige klus wordt om één – laat staan zelfs drie punten – in de wacht te slepen. Overigens had Rohda’76 met een beetje geluk nog voor de rust aansluiting gevonden, maar de schoten van Wessel Sterk, Arnoud Troost en Jaap Veldhuijzen misten de juiste richting. Een kopbal van Steven Holthuijzen belandde op de paal. In de tweede helft probeerde de thuisploeg het tij nog te keren, maar het vernuft en de overtuiging ontbraken. Met nog tien wedstrijdminuten op de stopwatch van de scheidsrechter besliste Woerden het duel definitief in haar voordeel, 0-3.

De komende twee zaterdagen komt Rohda’76 niet in competitieverband in actie. De blauwhemden hervatten de competitie op 10 maart met een uitbeurt bij SPV’81.

Foto-onderschrift: Aanvoerder Mitchell van Waveren belaagt de Woerden-doelman. Foto Kees van der Wilk

Foto’s van deze wedstrijd


Facebook

Iets te melden

Heeft u nieuws, een wedstrijdverslag, foto's of een ander item wat u graag op de website ziet staan. Mail dan naar

Twitter

Archieven

Adverteren op de best bezochte clubsite van de regio?

Laat je gegevens achter om alle informatie over adverteren te ontvangen

    Word nu lid van Rohda

    en geniet iedere week van het leukste spelletje bij de leukste club!

    Meer informatie