0172 - 614959 Broekveldselaan 2, Bodegraven
Home » Marine – 18 januari 2018 – JO17/1 en JO19/1

Marine – 18 januari 2018 – JO17/1 en JO19/1

Door Kees van der Wilk | 4 maart 2018 | Nieuws

Op zaterdag 18 januari jl. vertrokken we vroeg in de ochtend naar de Van Ghentkazerne in Rotterdam voor een heuse training bij de marine. Op uitnodiging van één van de instructeurs van de marine gaan de mannen van J017-1 en JO19-1 een programma afwerken. Een lichamelijke, maar zeker ook een mentale training werd aan hen voorgeschoteld en daarvoor moesten ze flink aan de bak. Teambuilding is een heel belangrijk aspect om dit programma goed te kunnen uitvoeren.

Om er lekker in te komen, kregen ze een paar oefeningen :  2 minuten opdrukken,  2 minuten buikspieren.

Daarna volgde er een Cooper test waarbij ze in 12 minuten zo ver mogelijk moesten lopen.

Na een korte pauze werd het programma hervat met een lekker parcours buiten het terrein van de kazerne van 6-7 kilometer. Menig hindernis werd overwonnen, verschillende oefeningen gedaan. Uiteraard werden de benodigde attributen zoals een houten paal van een aantal meters en een paar kistjes grind niet vergeten mee te nemen.

De marine is de marine niet als we dan klaar zijn met ons programma, een toetje zou snel volgen. Een hindernisparcours op het kazerneterrein waarop men zich heerlijk kon uitleven.

Ter afsluiting nog een teamopdracht in het water, een levende piramide. Na het hindernisparcours werden er afsluitend nog twee rondjes gelopen om vervolgens te genieten van een welverdiende warme douche. Daarna reden we weer terug naar Rohda’76.

Rest mij nog de instructeur , begeleiding en de ouders te bedanken voor het rijden en de morele ondersteuning. Een inspannende en mooie ervaring rijker gingen de mannen ’s-avonds moe maar voldaan naar bed.

Met vriendelijke groet,
Rolf Kerkman

(foto’s van Richard de Mooij)


Facebook

Iets te melden

Heeft u nieuws, een wedstrijdverslag, foto's of een ander item wat u graag op de website ziet staan. Mail dan naar

Twitter

Archieven

Adverteren op de best bezochte clubsite van de regio?

Laat je gegevens achter om alle informatie over adverteren te ontvangen

    Word nu lid van Rohda

    en geniet iedere week van het leukste spelletje bij de leukste club!

    Meer informatie