0172 - 614959 Broekveldselaan 2, Bodegraven
Home » Oproep: Moedig ons aan as woensdag!

Oproep: Moedig ons aan as woensdag!

Door Omar Putzu | 18 maart 2018 | Nieuws

Rohda’76 J015-1 speelt as woensdag avond (21-3) om 19:15 uur thuis tegen LMO J015-1 voor de 8e finale beker. Via deze weg willen wij iedereen van harte uitnodigen om ons te komen aanmoedigen. Bij winst gaan wij door naar de kwartfinale. Tot nu toe hebben wij mooie tegenstanders getroffen, stuk voor stuk goede ploegen. CVV Zwervers (2-4), Delfshaven(0-5), Moordrecht(3-3) in de poule. De 2e ronde speelde wij op ons eigen terrein tegen top ploeg BVCB (2-1) en voor de 3e ronde mochten wij naar FC Oudewater (0-5). LMO uit Rotterdam is ook een ploeg uit het rijtje BVCB, Delfshaven. Top ploegen uit de 2e klasse. Zoals iedereen weet, de beker is altijd anders dan de competitie. De wedstrijd van as woensdag zal onderleiding staan van Jan Blijleven. Wij hopen op veel supporters aankomende woensdag. De wedstrijd zal gespeeld worden op het kunstgrasveld. Tot woensdag!

Foto: Spits Florus Westerhof (26 doelpunten)in actie tegen ROAC.


Facebook

Iets te melden

Heeft u nieuws, een wedstrijdverslag, foto's of een ander item wat u graag op de website ziet staan. Mail dan naar

Twitter

Archieven

Adverteren op de best bezochte clubsite van de regio?

Laat je gegevens achter om alle informatie over adverteren te ontvangen

    Word nu lid van Rohda

    en geniet iedere week van het leukste spelletje bij de leukste club!

    Meer informatie