Home » Van Waveren zet Rohda’76 op goede spoor

Van Waveren zet Rohda’76 op goede spoor

Door Ad van den Herik | 11 maart 2018 | Nieuws

Tegen hekkensluiter SPV’81 maakte Rohda’76 dit keer geen fout. Nadat de heenwedstrijd met 1-2 verloren was gegaan, namen de mannen van Boris van Es in Polsbroek revanche. Vooral op zichzelf: 0-2. Aanvoerder Mitchell van Waveren zette zijn handtekening onder beide treffers. Na ruim een kwartier spelen brak hij de wedstrijd open, 0-1. Die tussenstand bleef tot diep in de tweede helft op het scorebord staan. Tien minuten voor het eindsignaal gooide Rohda’s captain de wedstrijd met een rake kopbal definitief in het slot, 0-2.

Komende zaterdag 17 maart komt Linschoten naar sportcomplex De Broekvelden. Een geduchte outsider. De gasten bliezen afgelopen zaterdag koploper NSV’46 met 4-1 van het veld. De wedstrijd begint om 14.30 uur.

Foto-onderschrift: Rohda-captain Mitchell van Waveren scoorde beide doelpunten. Foto Kees van der Wilk.