0172 - 614959 Broekveldselaan 2, Bodegraven
Home » Rohda’76 bezig aan goede serie

Rohda’76 bezig aan goede serie

Door Ad van den Herik | 1 april 2018 | Nieuws

Voor de vierde opeenvolgende wedstrijd mocht Rohda’76 een driepunter laten bijschrijven. In en tegen Zevenhoven triomfeerden de Bodegravers met 1-2.

Een verdiende overwinning die overigens moeizaam tot stand kwam. Het team van Boris van Es was – zoals dat in voetbaltermen heet – de bovenliggende partij. Dat resulteerde wel in kansen, maar de pogingen van Arnoud Troost, Roy Snijder, Esli Westmaas en Tim van der Werf bleven vruchteloos. Op slag van rust mocht de Rohda-aanhang alsnog opveren. Rond de middenlijn zette Jaap Veldhuijzen een aanval op. De immer gedreven rechtsback meldde zich hoogstpersoonlijk voor het doel van Zevenhoven en wist uiteindelijk koppend de score te openen: 0-1.

Ook in de tweede helft dicteerde Rohda’76 het spel. Tot grote mogelijkheden leidde dit niet. Sterker nog, een kwartier voor tijd wist de thuisclub via een uitval langszij te komen: 1-1. Kort daarop behoedde doelman Jeroen Kok zijn team met een katachtige reactie zelfs voor grotere rampspoed. Met nog tien minuten op de klok stelde Rohda’76 alsnog orde op zaken. De van een blessure herstelde Van der Werf bracht Troost in positie. Alleen voor de doelman van Zevenhoven maakte de linkerspits het karwei vakkundig af: 1-2.

Komende zaterdag 7 april speelt Rohda’76 weer uit. Dan gaan de blauwhemden op bezoek bij middenmoter Kamerik. Aanvang 15.00 uur.

Foto-onderschrift: Roy Snijder belaagt de doelman van Zevenhoven. Foto Kees van der Wilk

Foto’s van deze wedstrijd


Facebook

Iets te melden

Heeft u nieuws, een wedstrijdverslag, foto's of een ander item wat u graag op de website ziet staan. Mail dan naar

Twitter

Archieven

Adverteren op de best bezochte clubsite van de regio?

Laat je gegevens achter om alle informatie over adverteren te ontvangen

    Word nu lid van Rohda

    en geniet iedere week van het leukste spelletje bij de leukste club!

    Meer informatie