0172 - 614959 Broekveldselaan 2, Bodegraven
Home » Twee-vingers-in-de-neus-middag voor Rohda’76

Twee-vingers-in-de-neus-middag voor Rohda’76

Door Ad van den Herik | 15 april 2018 | Nieuws

Zonder echt tot het gaatje te hoeven gaan, walste Rohda’76 over buur Rijnstreek heen: 8-0. De Nieuwerbruggers, die het seizoen nog verrassend openden met drie gewonnen wedstrijden, fungeren in de vierde klas voornamelijk als schietschijf. Met de royale winst deden de Bodegravers goede zaken in de subtop en houden zij kans op een periodetitel. ,,Ja, dat leeft wel in de groep. Je merkt dat dat vuurtje brandt’’, constateerde coach Boris van Es na afloop.

Van een echte tweestrijd was geen sprake, vond ook de Bodegraafse oefenmeester. Rohda’76 domineerde en verdeelde de productie keurig over twee helften: vier voor en vier na de thee.

Binnen het kwartier opende Stephan Wahl de score: 1-0. Die voorsprong bouwden Esli Westmaas, Arnoud Troost en Wessel Sterk uit naar een 4-0 ruststand. Na de 5-0 van Mitchell van Waveren stokte de doelpuntenproductie tot de voorlaatste wedstrijdminuut. In de slotfase gaven Troost, Wahl en opnieuw Van Waveren het doelsaldo nog wat meer glans: 8-0.

Komende zaterdag gaat Rohda’76 op bezoek bij Siveo’60. Dat kan een spannend potje worden, want net als Rohda’76 doen de Zegvelders het goed in de strijd om de derde periodetitel. De wedstrijd begint om 14.30 uur.

Foto-onderschrift: Druk luchtverkeer voor het doel van Rijnstreek. Foto Kees van der Wilk

Foto’s van deze wedstrijd


Facebook

Iets te melden

Heeft u nieuws, een wedstrijdverslag, foto's of een ander item wat u graag op de website ziet staan. Mail dan naar

Twitter

Archieven

Adverteren op de best bezochte clubsite van de regio?

Laat je gegevens achter om alle informatie over adverteren te ontvangen

    Word nu lid van Rohda

    en geniet iedere week van het leukste spelletje bij de leukste club!

    Meer informatie