0172 - 614959 Broekveldselaan 2, Bodegraven
Home » Rohda’76 met lege handen

Rohda’76 met lege handen

Door Ad van den Herik | 13 mei 2018 | Nieuws

Thuis tegen Woubrugge verloor Rohda’76 niet alleen de wedstrijd met 1-3, maar de Bodegravers zagen ook de kansen op deelname aan de nacompetitie slinken. Door de pijnlijke thuisnederlaag heeft Rohda’76 een ticket voor de toegift niet meer in eigen hand. ,,Het zit er op dit moment gewoon niet in’’, reflecteerde trainer Boris van Es na afloop. ,,Toch kregen we nog genoeg kansen om te winnen.’’

Rohda’76 startte overtuigend en oogde gretig in de beginfase. Zowel Esli Westmaas als Mitchell van Waveren kwamen op de rechter kant dreigend door, maar hun voorzetten misten de zuiverheid op een succesvol vervolg. Het was zelfs Woubrugge – gecoacht door voormalig Rohda-trainer Koos Disseldorp – dat brutaal de leiding nam, 0-1. Nog voor de wissel van speelhelft zorgde Wessel Sterk voor een passend antwoord, 1-1.

In het tweede bedrijf kwam Woubrugge weer op voorsprong, 1-2. Die schade had de van een blessure herstelde Tim van der Werf direct kunnen wegpoetsen, maar alleen voor de goalie schoot hij naast. Rohda’76 drong meer en meer aan, grossierde in kansen, maar gaf in de eigen defensie ook ruimte weg. Daar profiteerden de bezoekers uiteindelijk handig van, 1-3.

Komende zaterdag gaat Rohda’76 op bezoek bij de onttroonde koploper NSV’46. De Bodegravers moeten de laatste twee wedstrijden winnen en hopen dat de concurrentie punten verspeelt. Alleen op die manier plaatsen de blauwhemden zich voor de nacompetitie.

Foto-onderschrift:  Wessel Sterk – hier op archiefbeeld – zorgde voor de 1-1.


Facebook

Iets te melden

Heeft u nieuws, een wedstrijdverslag, foto's of een ander item wat u graag op de website ziet staan. Mail dan naar

Twitter

Archieven

Adverteren op de best bezochte clubsite van de regio?

Laat je gegevens achter om alle informatie over adverteren te ontvangen

    Word nu lid van Rohda

    en geniet iedere week van het leukste spelletje bij de leukste club!

    Meer informatie