0172 - 614959 Broekveldselaan 2, Bodegraven
Home » Rohda’76 valt buiten de prijzen

Rohda’76 valt buiten de prijzen

Door Ad van den Herik | 20 mei 2018 | Nieuws

Voor Rohda’76 gaat het seizoen uit als een nachtkaars. Er resteert weliswaar nog een speelronde, maar zelfs een verlenging van het seizoen – in de vorm van deelname aan de nacompetitie – zit er niet meer in. En dat mag best een teleurstelling heten voor het team van trainer Boris van Es. De vertrekkende oefenmeester rekende aan het begin van de competitie nog op een plaats in de top drie van de ranglijst. De realiteit leert dat de Bodegravers niet verder reiken dan de vijfde positie. De titel was al langere tijd uit beeld, maar een ticket voor de nacompetitie leek tot voor kort nog realistisch. Echter, met de finish in zicht verspeelden de blauwhemden te veel punten. Zo ook afgelopen zaterdag tegen koploper NSV’46: 3-0. In de eerste helft konden de Bodegravers nog wel redelijk partij geven, maar na de rust deelde de thuisclub de lakens uit en handhaafde zo eenvoudig haar koppositie.

Komende zaterdag sluit Rohda’76 het seizoen af met een thuiswedstrijd tegen Moerkapelle. De wedstrijd begint om 14.30 uur.

Foto-onderschrift: Aanvoerder Mitchell van Waveren schermt de bal af. Foto Kees van der Wilk

Foto’s van deze wedstrijd


Facebook

Iets te melden

Heeft u nieuws, een wedstrijdverslag, foto's of een ander item wat u graag op de website ziet staan. Mail dan naar

Twitter

Archieven

Adverteren op de best bezochte clubsite van de regio?

Laat je gegevens achter om alle informatie over adverteren te ontvangen

    Word nu lid van Rohda

    en geniet iedere week van het leukste spelletje bij de leukste club!

    Meer informatie