0172 - 614959 Broekveldselaan 2, Bodegraven
Home » Da Costaschool geniet bij Rohda’76

Da Costaschool geniet bij Rohda’76

Door Ad van den Herik | 4 juni 2018 | Nieuws

Dolle voetbalpret aan de Broekveldselaan. Daar was vrijdag 1 juni de Da Costaschool te gast bij Rohda’76. Alle kinderen genoten van een prachtige en sportieve dag. In de ochtend kwamen de jongste kinderen in actie, in de middag vertoonden de leerlingen uit de bovenbouw hun voetbalkunsten. De vrijwilligers van Rohda’76 vonden het leuk om hun club op deze manier te presenteren. Schooldirecteur Frank Neerhof: ,,De Da Costaschool gaat graag de verbinding aan met verenigingen. Rohda’76 nodigde ons uit en wij vinden het leuk om hier te komen kijken. De kinderen hebben een prachtige dag gehad en kennis gemaakt met een sport en club die ze misschien nog niet kenden.’’ Om er nog aan toe te voegen: ,,Ze speelden met hun klasgenoten, maar ook met anderen. De grotere kinderen begeleidden de jongeren. We worden er allemaal wijzer van.” De jongens en meiden van de Da Costa zijn het daar vast mee eens. Teun – uit groep vijf – in ieder geval wel: ,,Ik heb geen enkele tip, alleen maar tops.”

Komende vrijdag 8 juni komen de leerlingen van De Goede Herderschool op bezoek, een week later treedt Rohda’76 op als gastheer van de kinderen van de Beatrixschool.

Foto-onderschrift: Kinderen van de Da Costaschool in actie bij Rohda’76


Facebook

Iets te melden

Heeft u nieuws, een wedstrijdverslag, foto's of een ander item wat u graag op de website ziet staan. Mail dan naar

Twitter

Archieven

Adverteren op de best bezochte clubsite van de regio?

Laat je gegevens achter om alle informatie over adverteren te ontvangen

    Word nu lid van Rohda

    en geniet iedere week van het leukste spelletje bij de leukste club!

    Meer informatie