0172 - 614959 Broekveldselaan 2, Bodegraven
Home » Erik Dijk Rohda-vrijwilliger van het jaar

Erik Dijk Rohda-vrijwilliger van het jaar

Door Ad van den Herik | 11 juni 2018 | Nieuws

Geen vereniging kan zonder: vrijwilligers. Onbetaalbare krachten die goud waard zijn. Op hen draait de club. De één houdt de ledenadministratie bij, de ander maakt kleedkamers schoon. Een derde traint twee keer in de week een pupillenelftal. Allemaal even waardevol. Dat maakt het voor het Rohda-bestuur ieder jaar weer een lastige opgave om één van zijn leden uit te roepen tot vrijwilliger van het jaar. Rohda’76 telt immers veel vrijwilligers die zich op een bijzondere wijze onderscheiden. De keuze voor het voetbalseizoen 2018-2019 viel op Erik Dijk. De opvolger van Ad van den Herik (2017-2018) staat bij Rohda’76 te boek als een doener en denker. Zelf trekt hij de voetbalkicksen op zaterdag niet meer aan, maar zijn conduitestaat buiten de lijnen mag er zijn. Zo was hij in 2012 één van de initiatiefnemers van de oprichting van de Rohda Business Club (RBC). Daar is hij voorzitter van en in die hoedanigheid weet hij steeds meer partners aan Rohda’76 te binden. Dat doet hij trouwens ook in zijn rol als lid van de sponsorcommissie. Daarnaast treedt de aimabele Bodegraver regelmatig op als assistent-scheidsrechter bij wedstrijden van het eerste elftal.

Foto-onderschrift: Erik Dijk, Rohda-vrijwilliger van het jaar


Activiteiten

 • Mar 09

  Rohda '76 1 - Groeneweg 1

 • Mar 16

  Perkouw 1 - Rohda '76 1

  Activiteit

 • Mar 23

  Rohda '76 1 - VEP 1

 • Mar 29

  Goede vrijdag

meer activiteiten

Facebook

Iets te melden

Heeft u nieuws, een wedstrijdverslag, foto's of een ander item wat u graag op de website ziet staan. Mail dan naar

Twitter

Archieven

Adverteren op de best bezochte clubsite van de regio?

Laat je gegevens achter om alle informatie over adverteren te ontvangen

  Word nu lid van Rohda

  en geniet iedere week van het leukste spelletje bij de leukste club!

  Meer informatie