0172 - 614959 Broekveldselaan 2, Bodegraven
Home » Geslaagd jeugdtoernooi Rohda’76

Geslaagd jeugdtoernooi Rohda’76

Door Ad van den Herik | 4 juni 2018 | Nieuws

Sportiviteit, onderling respect en gezelligheid. Dat waren de hoofdingrediënten van het geslaagde Bizway-Rabobank-Jeugdtoernooi bij Rohda ’76 afgelopen zaterdag. De deelnemende teams streden vol overgave voor de poulewinst. Na afloop kregen de aanvoerders door de hoofdsponsors Bizway (Bart Lageweg) en Rabobank (Maurits Versteegh) de prijzen uitgereikt.

De toernooicommissie kijkt met een voldaan gevoel terug op het evenement. ,,Het was prima voetbalweer, er waren veel ouders, supporters en alles is prima verlopen.  Het allerbelangrijkste waren toch wel alle blije gezichten toen bleek dat ieder kind een medaille kreeg . Want bij Rohda’76 zijn alle kinderen winnaars.  Hier doen we het voor; voetballen en plezier maken met elkaar.’’ En uiteraard gaat er een woord van dank uit naar de vele vrijwilligers die alles soepeltjes lieten verlopen.

Foto-onderschrift: Maurits Versteegh (Rabobank) en Bart Lageweg (Bizway) reiken de prijzen uit.


Facebook

Iets te melden

Heeft u nieuws, een wedstrijdverslag, foto's of een ander item wat u graag op de website ziet staan. Mail dan naar

Twitter

Archieven

Adverteren op de best bezochte clubsite van de regio?

Laat je gegevens achter om alle informatie over adverteren te ontvangen

    Word nu lid van Rohda

    en geniet iedere week van het leukste spelletje bij de leukste club!

    Meer informatie