0172 - 614959 Broekveldselaan 2, Bodegraven
Home » Rohda’76 2 “Team van het jaar”

Rohda’76 2 “Team van het jaar”

Door Kees van der Wilk | 10 juni 2018 | Nieuws

Voor de eerste keer in negen jaar wordt een senioren elftal “Team van het jaar” deze eer gaat naar Rohda’76 2. Zij hebben in totaal 24 wedstrijden gespeeld en behaalde daarin 55 punten, wat op een gemiddelde van 2.29 kwam per wedstrijd. Het 2e maakte 71 doelpunten en ze kregen er 35 tegen.

Om het verhaal compleet te maken, door alle team’s van Rohda werden er 593 wedstrijden gespeeld en dat leverde 593 punyten op wat een gemiddelde van 1.27 punt per wedstrijd is. Er werden dit seizoen 1616 doelpunten gemaakt en we kregen er 1034 tegen,

Rohda’76 MO19-1 maakte de meeste doelpunten namelijk 112. De MO13-1 was met 30 doelpunten tegen de mist gepasseerde elftal.

Voor degene die nog niet bekend hiermee zijn, een kleine uitleg. Van alle officiële beker, competitie en nacompetitie wedstrijden worden de punten bij elkaar op geteld en die punten deel je door het aantal gespeelde wedstrijden wat dan een gemiddelde per wedstrijd op levert

Einstand Team van het jaar

 


Facebook

Iets te melden

Heeft u nieuws, een wedstrijdverslag, foto's of een ander item wat u graag op de website ziet staan. Mail dan naar

Twitter

Archieven

Adverteren op de best bezochte clubsite van de regio?

Laat je gegevens achter om alle informatie over adverteren te ontvangen

    Word nu lid van Rohda

    en geniet iedere week van het leukste spelletje bij de leukste club!

    Meer informatie