0172 - 614959 Broekveldselaan 2, Bodegraven
Home » Succesvolle samenwerking ESTO en Rohda’76

Succesvolle samenwerking ESTO en Rohda’76

Door Ad van den Herik | 18 juni 2018 | Nieuws

Zeer geslaagd. Dat predicaat verdient het groots opgezette jeugdtoernooi dat ESTO en Rohda’76 zaterdag 16 juni gezamenlijk hebben georganiseerd. Daarmee sloten de twee clubs het voetbalseizoen 2017-2018 gebroederlijk af. De toernooicommissie – samengesteld uit vertegenwoordigers van beide verenigingen – was al vanaf het najaar 2017 in de weer om er een onvergetelijke happening van te maken. Verdeeld over de sportparken Kievitsheuvel en Broekvelden kwamen er maar liefst 600 spelers in actie, verdeeld over 45 jeugdteams. Beide clubs hadden bij elkaar ongeveer 80 vrijwilligers opgetrommeld om alles gladjes te laten verlopen. En dat is gelukt. ,,Dit Bodegraafse jeugdtoernooi was een prima eerste aanzet. Misschien is er wel een nieuwe traditie geboren,’’ laat Daniëlle Boekensteijn namens de organiserende toernooicommissie weten. Haar ESTO-collega Corné de Heij kan dat alleen maar beamen: ,,Een uniek toernooi voor Bodegraven dat zeer geslaagd is.’’

Naast het spelen van wedstrijden stond er voor de jeugdige voetballers ook nog een zogenaamde penalty shoot out op het programma. De finalisten kwamen zelfs oog in oog te staan met Sparta-doelman Leonard Nienhuis. De profkeeper nam trouwens ook de prijsuitreiking voor zijn rekening. In het kader van ‘de gezonde kantine’ verleende Quint Langerak – van de lokale JUMBO – zijn medewerking bij de levering van fruit, zodat iedereen gezond kon snacken. De JUMBO is zowel aan ESTO als Rohda’76 verbonden als sponsor.

Foto vlnr: Leonard Nienhuis (Sparta-keeper), Quint Langerak (JUMBO) en namens de toernooicommissie Daniëlle Boekensteijn (Rohda’76), Corné de Heij en Marc Prins (beiden ESTO).

Foto’s van dit toernooi


Facebook

Iets te melden

Heeft u nieuws, een wedstrijdverslag, foto's of een ander item wat u graag op de website ziet staan. Mail dan naar

Twitter

Archieven

Adverteren op de best bezochte clubsite van de regio?

Laat je gegevens achter om alle informatie over adverteren te ontvangen

    Word nu lid van Rohda

    en geniet iedere week van het leukste spelletje bij de leukste club!

    Meer informatie