0172 - 614959 Broekveldselaan 2, Bodegraven
Home » Top afgerond

Top afgerond

Door Annemiek van der Meer | 10 juni 2018 | Wedstrijdverslagen

De allerlaatste wedstrijd van de MO11 van dit seizoen: de inhaalwedstrijd tegen Olympia. Op het hoofdveld gaan we Olympia een poepie laten ruiken. Joyce houdt goed stand in het doel; Emma en Melissa zorgen vandaag voor de doelpunten, Fleur laat steeds genialere momenten van inzicht zien, Esmee mist het net maar net, Tessel kleunt er vanuit de verdediging steeds maar in en houdt met Rosalin en Emma het veld achterin onder controle, Dune laat zich met Esther zien op het halfveld, Luna is helaas door de skeelertraining de dag ervoor vandaag uitgeschakeld maar gelukkig is ze er wel als supporter. Conclusie van vandaag: 2-1 winst, met een fijne wedstrijd een mooie afsluiting van dit seizoen.

Hoe zag dat seizoen er uit in cijfers?

24 wedstrijden, 6 verliespartijen, 3 gelijkspel, 15 winstpotjes, 48 punten, 87 doelpunten voor en 40 tegen, 3 afgelastingen die later ingehaald zijn, 2 toernooien met allebei een 3e plek, 1 najaarskampioenstitel, plek 7 in de voorjaarscompetitie. Kortom: topseizoen met 10 topmeiden!


Facebook

Iets te melden

Heeft u nieuws, een wedstrijdverslag, foto's of een ander item wat u graag op de website ziet staan. Mail dan naar

Twitter

Archieven

Adverteren op de best bezochte clubsite van de regio?

Laat je gegevens achter om alle informatie over adverteren te ontvangen

    Word nu lid van Rohda

    en geniet iedere week van het leukste spelletje bij de leukste club!

    Meer informatie