0172 - 614959 Broekveldselaan 2, Bodegraven
Home » Weer gescoord!

Weer gescoord!

Door Annemiek van der Meer | 4 juni 2018 | Nieuws

Deze zaterdag hebben de meiden van de MO11 hun thuistoernooi! Een toernooi is altijd al leuk, maar het eigen Rohda’76 thuistoernooi is natuurlijk het allerleukste. Met springkussen, stropdasschieten, snelheidsmeter, veel gezelligheid. En oh ja, voetballen doen we ook nog J

We spelen drie wedstrijd vandaag. En de eerste is meteen ook de spannendste: we trappen namelijk af tegen Rohda JO11-2. Met in dat team ook Noa en Bente, die altijd met onze eigen meiden meetrainen. Dat zijn dus gewoon vriendinnen. En daar mag je niet van verliezen, want dan moet je dat nog heel lang horen. Helaas denkt de JO11-2 daar precies zo over, die jongens en meiden willen niet zomaar een overwinning weggeven. Het wordt dus een mooi wedstrijd, die erg gelijk op gaat en waar met grote inzet amper iets wordt weggegeven. Helaas komen we met 1-0 achter. Dat geeft wel een extra impuls om er nog wat harder tegenaan te gaan. Met succes, want door mooi samenspel binnen het team kan Luna de 1-1 scoren. Yes! Met alle macht wordt geprobeerd om er nog een balletje in het net te krijgen, maar dat mag helaas niet meer lukken. De eindstand is dan ook 1-1, wat eigenlijk gewoon terecht is en wat natuurlijk heel prima is voor de lieve vrede binnen de club.

De volgende wedstrijd spelen we tegen Schoonhoven JO11-3. Een wedstrijd om snel te vergeten. De meiden worden aardig overlopen. Rosalin is de keepster van dienst, en daarmee heeft zij de moeilijkste rol. Ze wordt erg gemist in de verdediging en kan in het doel niet zo heel veel meer redden. Negen keer moet ze vissen en dat is echt niet leuk.

De laatste wedstrijd is Groote Lindt JO11-5 de tegenstander. Helemaal uit Zwijndrecht. Ze zijn door allerlei afzeggingen maar met z’n zessen, en daarom spelen we 6 tegen 6. Ook daarmee redden de jongens het niet; onze MO11 van Rohda weet met 2-0 te winnen, door mooie goals van Melissa.

Een wedstrijd gelijk, een wedstrijd verloren en een wedstrijd gewonnen. Van alles wat, en dat levert een derde plek in de poule en een mooie bronzen medaille op. Met zonnebril. Maar het belangrijkste: we hebben een weer een prachtige voetbalmiddag gehad. Dank aan de toernooicommissie en alle vrijwilligers die hiervoor gezorgd hebben!


Facebook

Iets te melden

Heeft u nieuws, een wedstrijdverslag, foto's of een ander item wat u graag op de website ziet staan. Mail dan naar

Twitter

Archieven

Adverteren op de best bezochte clubsite van de regio?

Laat je gegevens achter om alle informatie over adverteren te ontvangen

    Word nu lid van Rohda

    en geniet iedere week van het leukste spelletje bij de leukste club!

    Meer informatie