0172 - 614959 Broekveldselaan 2, Bodegraven
Home » Goed getrapt zeg!

Goed getrapt zeg!

Door Ad van den Herik | 3 juli 2018 | Nieuws

Het is al een paar weken geleden, maar we kijken toch graag nog even terug op de Rabo Fietstocht van 9 juni. Daar konden verenigingen, stichtingen en scholen geld bij elkaar trappen. Mooi om te zien dat veel Rohda-leden op de pedalen stapten en kozen voor een afstand van 12, 30 of zelfs 100 km. Hoe langer de afstand, hoe meer geld er viel te verdienen voor de clubkas. Uiteindelijk leverden de inspanningen op de tweewielers een bedrag op van ruim 1.000. Daarmee eindigde Rohda’76 als ‘grootverdiener’ in de top zes van een deelnemersveld van in totaal 275 verschillende organisaties. Chapeau aan alle Rohda-fietsers. De Rohda Business Club toonde zich ook enthousiast over deze prestatie en verdubbelde het bedrag. Daardoor komt er maar liefst 2.025 beschikbaar voor het treffen van duurzaamheidsmaatregelen in de kantine.


Facebook

Iets te melden

Heeft u nieuws, een wedstrijdverslag, foto's of een ander item wat u graag op de website ziet staan. Mail dan naar

Twitter

Archieven

Adverteren op de best bezochte clubsite van de regio?

Laat je gegevens achter om alle informatie over adverteren te ontvangen

    Word nu lid van Rohda

    en geniet iedere week van het leukste spelletje bij de leukste club!

    Meer informatie