0172 - 614959 Broekveldselaan 2, Bodegraven
Home » In memoriam: Diny van Leeuwen (1940-2018)

In memoriam: Diny van Leeuwen (1940-2018)

Door Bestuur Rohda'76 | 4 juli 2018 | Nieuws

Op maandag 2 juli is Diny van Leeuwen-Blom op 77-jarige leeftijd overleden. Hoewel zelf geen lid van Rohda’76, was Diny toch in meerdere opzichten betrokken bij de vereniging. In de eerste plaats had dat te maken met haar veel te vroeg overleden man: Ben van Leeuwen. Ben was tot aan zijn dood een trouwe supporter van ons eerste elftal en als rijschoolhouder als sponsor aan onze vereniging verbonden. Na zijn overlijden hebben wij zijn naam verbonden aan het sponsortoernooi – een evenement voor bedrijfselftallen en vriendenteams – dat jaren achterheen bij Rohda’76 de afsluiting vormde van ieder voetbalseizoen: het Ben van Leeuwen-sponsortoernooi. Menig maal gaf Diny bij de prijsuitreiking acte de présence. Het andere lijntje dat van Diny naar Rohda’76 leidt dat zijn de 2 Dik en (keeper) Ton. Een tweeling. Die maakte in de tachtiger en begin negentiger jaren deel uit van de Rohda-selectie. En tenslotte ligt er nog een link via dochter Marianne. Zij is namelijk de moeder van onder andere Wessel en Pim. Wessel speelde afgelopen seizoen in het eerste elftal. In mei van dit jaar was Diny nog op ons complex aanwezig om de verrichtingen van haar kleinzoon gade te slaan.

We wensen de kinderen, kleinkinderen, verdere familieleden en vrienden veel sterkte toe.


Facebook

Iets te melden

Heeft u nieuws, een wedstrijdverslag, foto's of een ander item wat u graag op de website ziet staan. Mail dan naar

Twitter

Archieven

Adverteren op de best bezochte clubsite van de regio?

Laat je gegevens achter om alle informatie over adverteren te ontvangen

    Word nu lid van Rohda

    en geniet iedere week van het leukste spelletje bij de leukste club!

    Meer informatie