0172 - 614959 Broekveldselaan 2, Bodegraven
Home » Rick van der Moolen scheidsrechterscoördinator jeugd

Rick van der Moolen scheidsrechterscoördinator jeugd

Door Beheerder | 28 juli 2018 | Nieuws

Vanaf komend seizoen zal Rick van der Moolen de taak scheidsrechterscoördinator jeugd op zich gaan nemen. Een mooi moment om kennis te maken met deze enthousiaste vrijwilliger.

“Ik ben Rick van der Moolen en heb ik 15 jaar gevoetbald bij Rohda. Wegens aanhoudende knieproblemen heb ik afgelopen zomer mijn voetbalschoenen aan de wilgen gehangen. Ik maak onderdeel uit van de toernooicommissie en ik fluit regelmatig wedstrijden bij zowel de jeugd als de senioren bij Rohda.”

En vanaf dit seizoen zal Rick dus ook scheidersrechters bij de jonge jeugd begeleiden. Rick: “Dat houdt in alle spelers van de JO-14,15,17,19 ga begeleiden als ze hun wedstrijden moeten fluiten. Ik ontvang ze op zaterdagochtend en geef ze instructies voordat ze gaan beginnen. Verder ben ik beschikbaar als ze vragen hebben. Ik wil ze graag zo goed mogelijk opleiden, zodat ze met zelfvertrouwen en op een hoog niveau kunnen fluiten.”.

Op die manier hoop Rick veel jongens enthousiast te maken voor het scheidsrechtersvak. Lijkt het je ook leuk om eens een wedstrijd te fluiten of heb je vragen aan Rick? Neem gerust contact met hem op via 06-43697543.

 


Facebook

Iets te melden

Heeft u nieuws, een wedstrijdverslag, foto's of een ander item wat u graag op de website ziet staan. Mail dan naar

Twitter

Archieven

Adverteren op de best bezochte clubsite van de regio?

Laat je gegevens achter om alle informatie over adverteren te ontvangen

    Word nu lid van Rohda

    en geniet iedere week van het leukste spelletje bij de leukste club!

    Meer informatie