0172 - 614959 Broekveldselaan 2, Bodegraven
Home » Rohda’76 treft veel streekploegen

Rohda’76 treft veel streekploegen

Door Ad van den Herik | 16 juli 2018 | Nieuws

In de nieuwe voetbaljaargang krijgt Rohda’76 in de vierde klasse B te maken met drie tegenstanders uit Bodegraven-Reeuwijk: WDS (Driebruggen), De Rijnstreek (Nieuwerbrug) en de v.v. Bodegraven. De laatste maakte de overstap van voetballen op zondag naar zaterdag. Saillant detail is dat Rohda op 21 april 1976 is geboren uit de schoot van Bodegraven. Toen scheidde de zaterdagtak zich af en ging verder als Recht Op Het Doel Af. ROHDA dus.
Uit de gemeente Woerden treft Rohda’76 vier voetbalploegen: VEP, Woerden, Kamerik en Siveo’60. Gouda, Linschoten, Moerkapelle, Moordrecht, SPV’81 en Sportief completeren het deelnemersveld van veertien ploegen.
De nieuwe trainer Willem van Vegten en zijn staf starten dinsdag 14 augustus de voorbereiding op het nieuwe seizoen 2018-2019. De selectie heeft de nodige veranderingen ondergaan. Stephan Wahl (CVC), Wessel Sterk (ARC) en Pascal Hellingerwerf (Alphia) zoeken hun voetbalheil elders. Arnoud Troost en Jaap Veldhuijzen verkassen naar het tweede elftal en Tim van der Werf vertrekt dit najaar voor een half jaar naar Zuid-Amerika. Daar tegenover staat de komst van een aantal talentvolle spelers uit de eigen jeugd en drie nieuwkomers, te weten Lars de Groot, Yassen Hussen (beiden VVB) en Feissal Daoudi (ARC).
De competitie begint zaterdag 22 september.

Foto-onderschrift: Rohda’76 ontvangt op sportpark De Broekvelden drie tegenstanders uit de eigen gemeente. Foto Danny de Vries.


Facebook

Iets te melden

Heeft u nieuws, een wedstrijdverslag, foto's of een ander item wat u graag op de website ziet staan. Mail dan naar

Twitter

Archieven

Adverteren op de best bezochte clubsite van de regio?

Laat je gegevens achter om alle informatie over adverteren te ontvangen

    Word nu lid van Rohda

    en geniet iedere week van het leukste spelletje bij de leukste club!

    Meer informatie