0172 - 614959 Broekveldselaan 2, Bodegraven
Home » Rohda’76 moet nog wennen

Rohda’76 moet nog wennen

Door Beheerder | 26 augustus 2018 | Wedstrijdverslagen

De kop van het nieuwe seizoen is eraf. In de eerste (oefen)wedstrijd van de voetbaljaargang 2018-2019 was derdeklasser Kagia met 6-1 te sterk voor Rohda’76. ,,Een nuttige oefenpot’’, volgens nieuwbakken trainer Willem van Vegten. Van de uitslag ligt hij niet wakker. ,,Dit is geen schande, want Kagia had al drie wedstrijden achter de rug. Zij waren beter, maar tot aan de rust konden we aardig meekomen. Ook in de eerste twintig minuten van de tweede helft. Kagia heeft de ploeg om in de derde klas met de bovenste ploegen mee te doen.’’
De Lisserbroekers namen al snel een 2-0 voorsprong. Nog voor de rust zorgde Esli Westmaas na een vloeiende Rohda-aanval voor 2-1. In de tweede helft konden de Bodegravers aardig weerstand bieden, maar twee strafschoppen voor de thuisclub braken het verzet. Vervolgens bepaalden de gastheren de eindstand op 6-1.
Dinsdag 28 augustus ontvangt Rohda’76 in eigen huis RKDES, een (zondag)derdeklasser uit Kudelstaart. De wedstrijd op sportpark De Broekvelden begint om 20.15 uur.

Foto: Trainer Willem van Vegten


Facebook

Iets te melden

Heeft u nieuws, een wedstrijdverslag, foto's of een ander item wat u graag op de website ziet staan. Mail dan naar

Twitter

Archieven

Adverteren op de best bezochte clubsite van de regio?

Laat je gegevens achter om alle informatie over adverteren te ontvangen

    Word nu lid van Rohda

    en geniet iedere week van het leukste spelletje bij de leukste club!

    Meer informatie