0172 - 614959 Broekveldselaan 2, Bodegraven
Home » Bekerremise voor Rohda’76

Bekerremise voor Rohda’76

Door Ad van den Herik | 1 september 2018 | Wedstrijdverslagen

In de eerste poulewedstrijd om de KNVB-beker bleef Rohda’76 thuis steken op 2-2 tegen derdeklasser Alphia. Beide ploegen zochten na 45 minuten met 0-0 de thee op. Over die brilstand mocht de thuisclub niet mopperen, want de Alphenaren hadden het beste van het spel. Toch namen de Bodegravers na de rust de leiding via Lucas van Waveren, 1-0. Diezelfde speler zette ook zijn handtekening onder de 2-0. Daarna had de thuisclub het conditionele kruit verschoten en konden de gasten nog terugkomen tot 2-2. Eerder in de week bleef Rohda’76 aan de goede kant van de score (1-0) in een oefenduel tegen zondagderdeklasser RKDES uit Kudelstaart. De winnende treffer kwam van het hoofd van Yassin Hussen.

Omdat Rohda’76 in een bekerpoule van slechts drie ploegen zit, komt het elftal van coach Willem van Vegten komende zaterdag niet in actie. De week erop volgt de afrondende poulewedstrijd tegen de zaterdagvoetballers van Alphense Boys. Op zaterdag 22 september start de competitie.

Foto-onderschrift: Lucas van Waveren (uiterst links) zet Rohda’76 op een 1-0 voorsprong. Foto Sabien Verdonk.


Facebook

Iets te melden

Heeft u nieuws, een wedstrijdverslag, foto's of een ander item wat u graag op de website ziet staan. Mail dan naar

Twitter

Archieven

Adverteren op de best bezochte clubsite van de regio?

Laat je gegevens achter om alle informatie over adverteren te ontvangen

    Word nu lid van Rohda

    en geniet iedere week van het leukste spelletje bij de leukste club!

    Meer informatie