0172 - 614959 Broekveldselaan 2, Bodegraven
Home » Doe je mee aan de RohTo?
ROHTO

Doe je mee aan de RohTo?

Door Danny Binnendijk | 10 september 2018 | Nieuws

Mijn naam is Danny binnendijk en sinds dit jaar elftalleider van Rohda 76 1. Het lijkt mij heel leuk een RohTo (de TOTO van Rohda) te gaan spelen… Wat moet je precies doen? Stuur je naam ( en je rol binnen rohda 76 ) naar dannybinnendijk@live.nl.
Als je dit hebt gedaan doe je mee met de RohTo van het 1e elftal. Per week voorspel jij wat ons 1e elftal in de competitie gaat doen. Er zijn 26 wedstrijden te voorspellen dus veel punten te winnen. Voorspel je de uitslag goed dan verdien je 3 punten, voorspel je een winst- verlies of gelijkspel goed maar niet de juiste score dan verdien je 1 punt. Heb je het fout dan verdien je geen punten. Er dus totaal 78 punten te winnen. Bij een gelijke stand van meerdere koplopers word er eerst gekeken wie er de minste 0 scores heeft. Als dit gelijk is dan kijk ik naar de 1 scores, daarna na de 3 scores. Als dit nog steeds allemaal gelijk is kijk ik na het doelsaldo… Mocht dit nog gelijk zijn dan wordt er geloot met de kanshebbers. Wat kan je winnen? Een mooie bokaal om je de kenner van het 1e elftal te noemen.
En o ja je hoeft geen inleg te betalen dus doe met zoveel mogelijk mee!! De 1e competitie wedstrijd is bij Kamerik uit… Dus vul deze voorspelling alvast in voor 21 september!
Met hoe meer we zijn, hoe leuker het is/ wordt…


Facebook

Iets te melden

Heeft u nieuws, een wedstrijdverslag, foto's of een ander item wat u graag op de website ziet staan. Mail dan naar

Twitter

Archieven

Adverteren op de best bezochte clubsite van de regio?

Laat je gegevens achter om alle informatie over adverteren te ontvangen

    Word nu lid van Rohda

    en geniet iedere week van het leukste spelletje bij de leukste club!

    Meer informatie