0172 - 614959 Broekveldselaan 2, Bodegraven
Home » Klik, ik heb je!

Klik, ik heb je!

Door Ad van den Herik | 10 september 2018 | Nieuws

Jezelf terugzien op de website of facebookpagina van Rohda’76. Hoe vet is dat? Heel vet dus. Een actiefoto, teamplaatje, snapshot in de kantine, prijsuitreiking bij een toernooi. Noem maar op. Jarenlang zorgde Kees van der Wilk daar wekelijks voor. Van de vroege zaterdagochtend tot laat in de middag zoomde hij met zijn lens in op het ‘Rohda-leven’.

Vergroting naamsbekendheid
Zijn oogst van honderden foto’s plaatste hij vaak nog diezelfde dag op de website en facebook. Ook volgde onze ‘hoffotograaf’ met zijn camera de verrichtingen van ons eerste elftal. Met oog voor detail. Mede dankzij Kees kreeg Rohda’76 door de jaren heen steeds meer gezicht en naamsbekendheid, doordat hij foto’s leverde voor wekelijkse persuitingen. Daar maakten lokale media als Rebo-Nieuws, Digitale Bodegraafse Krant, Kijk Op Bodegraven, Algemeen Dagblad en RTV Bodegraven dankbaar gebruik van. Meer naamsbekendheid vergroot niet alleen de aantrekkelijkheid van Rohda’76 voor sponsoren maar zorgt ook voor meer clubgevoel. Meer trots. Zo van: wij zijn Rohda’76.

Gezocht: fotografen
Helaas voor Rohda’76 heeft Kees een punt gezet achter zijn vrijwilligerswerk. Dat respecteren wij. En uiteraard bedanken we Kees voor zijn tomeloze inzet voor de club. Het betekent ook dat we op zoek moeten naar een nieuwe ‘verenigingsfotograaf’. Wie vindt het leuk om zaterdags kiekjes te maken? Je hoeft beslist geen professional te zijn. Het is natuurlijk wel mooi meegenomen als je leuke en speelse plaatjes weet te schieten. Het gaat er natuurlijk ook om dat je hier zelf plezier aan beleeft. Wat ons betreft mag dat ook een fotografenteam zijn, zodat de taken en zaterdagen verdeeld kunnen worden. Kom maar op met je reactie! Die kan naar: webmaster@rohda76.nl.

Maak ook zelf kiekjes
Zolang we ‘fotograafloos’ zijn roepen we alle leden op zelf foto’s te maken en die te droppen op de facebookpagina van Rohda’76: https://www.facebook.com/Rohda76. Dan zorgen wij ervoor dat die online komen. ‘Wij’ zijn in dit geval Coen van Meijeren, Jeroen Kok, Mitchell van Waveren, Danny de Vries en Ad van den Herik. Op dit moment vormen wij de voorlopige Rohda-redactiecommissie. Een clubje mensen dat de communicatiekanalen van Rohda’76 beheert en nog best wat support kan gebruiken. Interesse? Leuk. Laat het weten via webmaster@rohda76.nl.


Facebook

Iets te melden

Heeft u nieuws, een wedstrijdverslag, foto's of een ander item wat u graag op de website ziet staan. Mail dan naar

Twitter

Archieven

Adverteren op de best bezochte clubsite van de regio?

Laat je gegevens achter om alle informatie over adverteren te ontvangen

    Word nu lid van Rohda

    en geniet iedere week van het leukste spelletje bij de leukste club!

    Meer informatie