0172 - 614959 Broekveldselaan 2, Bodegraven
Home » MO13 is er klaar voor!

MO13 is er klaar voor!

Door Annemiek van der Meer | 17 september 2018 | Wedstrijdverslagen

Na twee wedstrijden op het grote veld raakt de MO13 op dreef. We ontvangen Xerxes vandaag, de derde en laatste tegenstander in de bekercompetitie. Deze competitie gebruiken we om aan elkaar en aan het veld te wennen. Nadat de eerste twee wedstrijden, die leuk gelijk op gingen, net verloren gingen, zijn de meiden nu wel toe aan iets anders. En dat gaat gebeuren! De achterhoede heeft alles wel op een rij, en de meiden op het middenveld en de voorhoede laten ook zien wat ze in huis hebben. Dat levert een zuivere hattrick op in de eerste helft, van Sophie. Drie keer raak, door haar instelling van ‘doorgaan, doorgaan, doorgaan en niet opgeven’. Na de rust laat Melissa zien dat ze nog steeds technisch onderlegd is en neemt ook haar doelpuntje mee. Ook Joanne ziet haar harde werk beloond met een doelpunt. Sam is de cool girl: hoewel ze in de verdediging staat laat ze maar liefst twee keer het net van Xerxes trillen: ze schiet een penalty raak en lobt een vrije trap in één keer over de keeper in het doel. Zenuwen zijn haar niet bekend. Eindstand: 7-0! Niet zo leuk voor de tegenstander, maar wel mooi voor het zelfvertrouwen van de meiden van onze MO13. De bekercompetitie zit er op, kom maar op met die reguliere competitie!

 


Facebook

Iets te melden

Heeft u nieuws, een wedstrijdverslag, foto's of een ander item wat u graag op de website ziet staan. Mail dan naar

Twitter

Archieven

Adverteren op de best bezochte clubsite van de regio?

Laat je gegevens achter om alle informatie over adverteren te ontvangen

    Word nu lid van Rohda

    en geniet iedere week van het leukste spelletje bij de leukste club!

    Meer informatie