0172 - 614959 Broekveldselaan 2, Bodegraven
Home » Ongelofelijk sterk 15-1 wint ruim van Kickers’69 15-1

Ongelofelijk sterk 15-1 wint ruim van Kickers’69 15-1

Door Omar Putzu | 17 september 2018 | Wedstrijdverslagen

In een sensationele wedstrijd op het eigen veld winnen wij dik verdiend van een zeer zwak Kickers’69 15-1. Het werd maarliefst 16-0!

Wij hadden ons niet beloond met de hoeveelheid kansen die wij gehad hadden vorige week bij Nieuwerkerk waardoor onze kans in de beker erg klein werd, wij waren afhankelijk van Nieuwerkerk – SJZ. Als Nieuwerkerk verliest dan kunnen wij op doelsaldo door. Wij waren net begonnen aan de wedstrijd toen bekend werd dat Nieuwerkerk verloor met 4-1, dat hield in dat wij met minimaal 11 doelpunten verschil moesten winnen. Vrij snel kwamen wij op 2-0, en wij wisten dat wij de tegenstander vast moeten zetten en goed om moesten gaan met de kansen. De eerste 2 snelle doelpunten werden gemaakt door Tareq en Sadiq. Wij waren sterk aan de bal, speelde op hoog tempo samen in balbezit en dat was te lastig voor onze tegenstander die daar niet mee om kon gaan. De 3e treffer kwam ook op de naam van Tareq. Omdat wij er 11 moesten maken schakelde wij om naar een 1-3-3-4 formatie, verdediger Storm werd gewisseld en Pim Sterk kwam naast Kevin in de spits te staan. Dat pakte goed uit want deze zeer sterke speler maakte de 4-0/5-0/6-0&7-0 allemaal voor rust.

In de rust aangegeven dat wij een tandje erbij moeten zetten, want we wilde graag door in de beker. Het speltempo moest bij ons omhoog. Dat lukte aardig want al snel kwamen wij weer in de buurt van het doel van Kickers. Het lukte maar niet om de 8e treffer te maken, Kickers verdedigte in het begin van de 2e helft met man en macht, maar uiteindelijk lukte het en was het Pim die de 8-0 op zijn naam zette. Toen brak het arme Kickers’69 15-1 en werd het een walkover. Spits Kevin Straver maakte na een aantal gemiste kansen eindelijk zijn eerste treffer van het seizoen. De zeer talentvolle linksbuiten Delano van der Tier viel in na 2 weken blessure leed en maakte direct zijn treffer. Goede uitbraak op links schoot hij de bal snoeihard langs de keeper. 10-0 en wij zetten nog meer aan want we waren er bijna. Het is Stijn die de beslissende 11e treffer op zijn naam mag noteren. Goed afstandschot ver buiten het bereik van de keeper. Een prachtig doelpunt waar zelfs te tegenstander voor moest klappen. De 12/13&14-0 kwamen op de naam van Delano te staan, waar de 14e treffer een bijzondere was. Delano sprong op de rug van Milan en kopte daardoor de bal uit de hoekschop het doel in. Een doelpunt dat kan alleen in zulke wedstrijden. Invaller Schnider maakte een goede 15e treffer en keeper Marcin, die lag te slapen op doel, en de laatste 10 minuten maar mocht voetballen in de spits scoorde de 16-0. We zijn door naar de 2e ronde, fantastisch resultaat en komende week gaat de focus naar onze eerste competitiewedstrijd, uit tegen Floreant 15-1.


Facebook

Iets te melden

Heeft u nieuws, een wedstrijdverslag, foto's of een ander item wat u graag op de website ziet staan. Mail dan naar

Twitter

Archieven

Adverteren op de best bezochte clubsite van de regio?

Laat je gegevens achter om alle informatie over adverteren te ontvangen

    Word nu lid van Rohda

    en geniet iedere week van het leukste spelletje bij de leukste club!

    Meer informatie