0172 - 614959 Broekveldselaan 2, Bodegraven
Home » Primeur voor Rohda’76: veterinnenvoetbal

Primeur voor Rohda’76: veterinnenvoetbal

Door Ad van den Herik | 10 september 2018 | Nieuws

Rohda’76 heeft een nieuwe loot aan de voetbalstam: veterinnenvoetbal. Een echte primeur voor de Bodegraafse voetbalvereniging.

Sinds jaar en dag bestond het ledenbestand uit pupillen, junioren en senioren. Jongens en meisjes, maar ook mannen en vrouwen die wekelijks in competitieverband hun wedstrijden spelen. Daarnaast kent Rohda’76 het zogenaamde papa-voetbal op vrijdagavond. Dan spelen de ‘vaders van’ een onderling trainingspartijtje. Zij hoeven niet (meer) zo nodig competitiewedstrijden te spelen, maar willen in hun eigen tempo op een ontspannen manier samen een uurtje lekker tegen een bal aan trappen.

Dat laatste wil ook een groep vrouwen. Deze Rohda-leeuwinnen hebben hun eerste training er inmiddels op zitten. Voor sommigen een hernieuwde kennismaking met de bal, voor anderen een nieuwe ervaring. Twintigers en dertigers. En ja, bij een enkeling staat op het geboortekaartje een jaartal dat in de buurt komt van de oprichtingsdatum van Rohda’76. ,,Tot aan de winterstop trainen we op maandagavond van 20.15-21.30 uur. We spelen geen competitiewedstrijden. Misschien dat we in het nieuwe jaar vriendschappelijke wedstrijden gaan spelen tegen andere veterinnenteams in de regio’’, ontvouwt initiatiefneemster Danielle Boekensteijn de plannen voor de komende maanden. Zij hoopt dat er nog meer gelijkgestemden aansluiten. ,,Iedereen kan gratis drie proeftrainingen volgen. Het plezier staat voorop, maar we zijn ook fanatiek’’, besluit Danielle. Wie belangstelling heeft kan haar bellen voor meer informatie: 06-12233871.


Facebook

Iets te melden

Heeft u nieuws, een wedstrijdverslag, foto's of een ander item wat u graag op de website ziet staan. Mail dan naar

Twitter

Archieven

Adverteren op de best bezochte clubsite van de regio?

Laat je gegevens achter om alle informatie over adverteren te ontvangen

    Word nu lid van Rohda

    en geniet iedere week van het leukste spelletje bij de leukste club!

    Meer informatie