Home » Rohda’76 goed uit de startblokken

Rohda’76 goed uit de startblokken

Door Ad van den Herik | 24 september 2018 | Nieuws

Met een klinkende 5-0 overwinning in en tegen Kamerik is Rohda’76 de nieuwe voetbalcompetitie uitstekend begonnen. Vooral Ringo van de Berg had een groot aandeel in de royale zege. De aanvaller bereidde niet alleen twee doelpunten voor, maar wist zelf ook twee maal het net te vinden.
Na een kwartier spelen opende Esli Westmaas de score op aangeven van Van de Berg, 0-1. Vijf minuten later herhaalde dit scenario zich: Van de Berg als werkvoorbereider en Westmaas in de rol van afmaker, 0-2.
De tweede helft was amper op gang of Van de Berg eiste nu zelf de hoofdrol op met twee doelpunten: 0-4. Had Rohda’76 voor de rust al weinig te duchten van de thuisclub, nu was het verzet helemaal gebroken. Tim van der Werf zorgde tenslotte voor de 0-5 eindstand.
Afgaande op de uitslagen van de eerste speelronde, speelt Rohda’76 komende zaterdag een heuse topper. Dan komt Moerkapelle naar sportpark De Broekvelden. De gasten wonnen hun openingsduel met 3-0 van Sportief. De wedstrijd begint om 14.30 uur.