0172 - 614959 Broekveldselaan 2, Bodegraven
Home » Rohda’76 uitgebekerd

Rohda’76 uitgebekerd

Door Ad van den Herik | 17 september 2018 | Nieuws

Na de poulewedstrijden zit het bekeravontuur voor Rohda’76 erop. Speelden de Bodegravers de eerste wedstrijd nog gelijk tegen Alphia (2-2), de tweede partij tegen de zaterdagploeg van Alphense Boys ging nipt verloren: 1-0. ,,Een verdiende nederlaag’’, meende doelman Jeroen Kok. ,,De eerste helft kregen zij veel kansen’’, concludeerde de Rohda-keeper. Ondanks het overwicht van de gastheren, wist de Rohda-sluitpost zijn ‘hok’ in de eerste 45 minuten schoon te houden.
In de tweede helft herpakte Rohda’76 zich. ,,We kwamen toen wat meer aan voetballen toe’’, zag Kok. Toch moest hij een kwartier voor tijd capituleren voor een kopbal van Alphense makelij, 1-0. Daarna had het team van coach Willem van Vegten pech toen een kopbal van Daniël Poot aan de andere kant van het veld op de lat belandde.
Komende zaterdag begint de competitie. Dan gaat Rohda’76 op bezoek bij Kamerik. De wedstrijd begint om 14.45 uur.

Foto-onderschrift: Namens Rohda’76 duelleert Yassin Hussen om de bal. Foto Sabien Verdonk


Facebook

Iets te melden

Heeft u nieuws, een wedstrijdverslag, foto's of een ander item wat u graag op de website ziet staan. Mail dan naar

Twitter

Archieven

Adverteren op de best bezochte clubsite van de regio?

Laat je gegevens achter om alle informatie over adverteren te ontvangen

    Word nu lid van Rohda

    en geniet iedere week van het leukste spelletje bij de leukste club!

    Meer informatie