0172 - 614959 Broekveldselaan 2, Bodegraven
Home » Ukkies welkom bij Rohda’76

Ukkies welkom bij Rohda’76

Door Ad van den Herik | 7 september 2018 | Nieuws

Rohda’76 start op zaterdag 22 september om 10.00 uur met de ‘trainingen’ voor de ukkies. Alle vier- en vijfjarigen mogen hieraan meedoen. Jongens én meisjes, leden en niet-leden. Ard Hoogendoorn en Berna Roorda brengen namens Rohda’76 de kinderen de eerste beginselen van de voetbalsport bij. Dat doen zij op een luchtige en speelse manier, zodat de ukkies zich snel op hun gemak voelen. Wedstrijden spelen doen de ukkies nog niet. Iedereen mag een vriendje of vriendinnetje meenemen. Het gaat in totaal om tien zaterdagochtendtrainingen. Wie meer wil weten kan een mailtje sturen naar jeugd@rohda.nl of bellen met Ard Hoogendoorn: 06-34949431.

Foto-onderschrift: De ukkies bij Rohda’76


Facebook

Iets te melden

Heeft u nieuws, een wedstrijdverslag, foto's of een ander item wat u graag op de website ziet staan. Mail dan naar

Twitter

Archieven

Adverteren op de best bezochte clubsite van de regio?

Laat je gegevens achter om alle informatie over adverteren te ontvangen

    Word nu lid van Rohda

    en geniet iedere week van het leukste spelletje bij de leukste club!

    Meer informatie