0172 - 614959 Broekveldselaan 2, Bodegraven
Home » Verslag Rohda 15-1 – SJZ 15-1 3-1

Verslag Rohda 15-1 – SJZ 15-1 3-1

Door Omar Putzu | 1 september 2018 | Wedstrijdverslagen

Het seizoen is eindelijk begonnen. Na 5 trainingen in de benen, mochten wij, de JO15-1, de voetbal zaterdag als laatste team afsluiten. Wij speelde op veld 3 om 18:25. De voorbereiding was goed, het vertrouwen is groot, de selectie is sterk en wij zijn helemaal klaar om te knallen in de beker. In tegenstelling tot de meeste teams nemen wij de beker wel serieus en zien dit niet als oefenwedstrijden. Vorig seizoen hadden wij als 15-1 de kwartfinale bereikt en hoe mooi zou het zijn als wij dit kunnen evenaren. Vandaag troffen wij SJZ 15-1.

De eerste 20 minuten waren we erg dominant en waren meerdere keren goed gevaarlijk. Meer dan terecht was dan ook dat wij op voorsprong kwamen door een doelpunt van debutant Delano, die deze zomer bij ons is komen voetballen. Wij gaven de eerste helft niet veel kansen weg, verdedigend hadden wij de eerste helft het onder controle. Hadden de mogelijkheid om een doelpuntje extra te maken, met kansjes voor Delano en Tareq. Met de rust stond het dan ook 1-0, vlak voor tijd kregen wij 1 grote kans tegen, maar Marcin deed wat hij moet doen en hield de bal goed tegen.

Weinig reden tot klagen in de rust, paar kleine aanpassingen en verbeter momenten doorgenomen en doorgevoerd. 1 ding wat zeker was, dat wij de betere waren en dat wij de controle moesten behouden.

Direct na rust kregen wij een enorme mogelijkheid om de 2e treffer te maken, helaas lukte dat niet en 5 minuten na de rust kwam SJZ terug in de wedstrijd. Foutje van Marcin werd afgestraft door de aanvaller van hun en moesten wij weer aan de bak om de voorsprong te heroveren. Het was spits Tareq die de bal met geluk binnen schoof langs de keeper en ons de voorsprong terug gaf, na een minuut of 10 na de gelijkmaker. SJZ ging daarna alles of niets spelen en dat is voor ons juist erg prettig. Met de snelle spelers voorin kregen wij een hoop mogelijkheden tot scoren. Sadiq kreeg veel ruimte, Schnider stond in de spits als vervanger van Tareq, die is zeer bewegelijk en moeilijk te verdedigen voor de verdediging van de tegenstander. Omdat ze 1 op 1 gingen spelen schakelde wij meteen om , extra centrale man erbij, om te zorgen dat wij de voorsprong vast houden. Dat lukte en vlak voor tijd scoorde Sadiq de 3-1. De lange ballen van de tegenstander werden goed onschadelijk gemaakt door onze lange verdediger Pim Sterk. Een dik verdiende overwinning. Goede eerste helft, iets mindere 2e helft, maar we mogen tevreden zijn hoe wij voor de dag zijn gekomen. De eerste 3 punten zijn binnen.

Volgende week spelen wij uit bij Nieuwerkerk. Hopelijk kunnen wij dan weer de punten mee nemen naar huis.

Opstelling: Marcin, Jeffrey, Pim, Maldini ©, Milan ( Storm ), Stijn, Huibert ( Iza ),Jonathan, Sadiq ( Schnider ), Tareq, Delano.


Facebook

Iets te melden

Heeft u nieuws, een wedstrijdverslag, foto's of een ander item wat u graag op de website ziet staan. Mail dan naar

Twitter

Archieven

Adverteren op de best bezochte clubsite van de regio?

Laat je gegevens achter om alle informatie over adverteren te ontvangen

    Word nu lid van Rohda

    en geniet iedere week van het leukste spelletje bij de leukste club!

    Meer informatie