0172 - 614959 Broekveldselaan 2, Bodegraven
Home » Vlaggenschip zoekt……vlagger(s)

Vlaggenschip zoekt……vlagger(s)

Door Ad van den Herik | 17 september 2018 | Nieuws

Vroeger heette een vlagger gewoon vlagger. De KNVB ‘verdeftigde’ deze belangrijk functie tot assistent-scheidsrechter. De inhoud van het werk is onveranderd: de vlag in de lucht steken als het spel daar om vraagt: buitenspel, ingooi, overtreding. Noem maar. De scheidsrechter helpen dus. Zo’n vrijwilliger zoekt het eerste elftal, ons vlaggenschip. Het mogen er ook meer zijn, zodat je niet iedere zaterdag naast de krijtlijn hoeft te bewegen. Functie-eisen? Met een sportieve instelling en kennis van de spelregels ben jij de ideale kandidaat. Interesse? Neem dan contact op met Piet Spannemaker (info@rohda76.nl).


Facebook

Iets te melden

Heeft u nieuws, een wedstrijdverslag, foto's of een ander item wat u graag op de website ziet staan. Mail dan naar

Twitter

Archieven

Adverteren op de best bezochte clubsite van de regio?

Laat je gegevens achter om alle informatie over adverteren te ontvangen

    Word nu lid van Rohda

    en geniet iedere week van het leukste spelletje bij de leukste club!

    Meer informatie