Home » Wedstrijdverslag Alphense Boys – Rohda 76

Wedstrijdverslag Alphense Boys – Rohda 76

Door Danny Binnendijk | 17 september 2018 | Wedstrijdverslagen

Op een zonnige zatermiddag stond de hoofdmacht van Rohda ’76 voor de taak om verder te komen in de beker. Er moest dan wel gewonnen worden in Alphen aan den Rijn van Alphense Boys. Vooraf was bekend dat dit een ploeg was met aanvallende bedoelingen. Na een duidelijke bespreking mochten we dan om 15:15 uur beginnen.

De wedstrijd:
Vanuit onze kant was het een moeilijke wedstrijd. We hadden het lastig om onder de druk van Alphense Boys uit te komen. Als we dit dan toch een paar keer lukte werden we wel gelijk dreigend. Helaas werden in de 1e helft een paar ballen in de zestien meter niet goed afgelegd waardoor de teller halverwege op 0-0 bleef steken. Dit ook mede dankzij Jeroen Kok die een aantal fraaie reddingen verrichtte..
In de 2e helft eigenlijk een zelfde beeld. De tegentreffer kwam vanuit een corner tot stand die goed werd ingekopt, 1-0.
Daarna kwamen we wat vaker dreigender over de flanken door. De grootste kans was nog voor Daniel Poot die een vrije trap van Mitchell van Waveren op de lat kopte. Na 90 minuten was het beker avontuur klaar. Nu op naar de 1e competitie wedstrijd, Kamerik 1 uit…