Home » Wedstrijdverslag Kamerik 1- Rohda 76 1 0-5

Wedstrijdverslag Kamerik 1- Rohda 76 1 0-5

Door Danny Binnendijk | 24 september 2018 | Nieuws

Op deze regenachtige zaterdagmiddag staat de 1e competitie wedstrijd voor de deur.

Om 14:55 uur fluit de prima leidende scheidsrechter voor de eerste minuten..
Meteen zet Kamerik druk naar voren en daar komen dan ook 2 kansen uit voort die er gelukkig niet ingaan! Dit is het sein voor Rohda 76 om zelf initiatief te gaan nemen. Dit doen we dan ook goed door 2 goals van esli ( 2 schitterende aanvallen, assists ringo). Vanaf dat moment zijn we de bovenliggende partij en worden er nog wat kansen op de 0-3 gemist ( oa bal op de paal Ringo ). Vlak na rust schieten we uit de startblokken en mag ringo nu 2x snel scoren na voorbereidend werk van esli, 0-4. Als vervolgens ook nog de 0-5 valt door Tim van der Werf valt het spel wat stiller! Na negentig minuten fluit de scheidsrechter voor het einde en zijn de eerste 3 punten binnen! Klasse gedaan mannen en ook nog eens zonder een gele/ rode kaart. Nu even nagenieten maar volgende week beginnen we gewoon weer op 0-0 thuis tegen Moerkapelle 1….