0172 - 614959 Broekveldselaan 2, Bodegraven
Home » Wedstrijdverslag Kamerik 1- Rohda 76 1 0-5

Wedstrijdverslag Kamerik 1- Rohda 76 1 0-5

Door Danny Binnendijk | 24 september 2018 | Nieuws

Op deze regenachtige zaterdagmiddag staat de 1e competitie wedstrijd voor de deur.

Om 14:55 uur fluit de prima leidende scheidsrechter voor de eerste minuten..
Meteen zet Kamerik druk naar voren en daar komen dan ook 2 kansen uit voort die er gelukkig niet ingaan! Dit is het sein voor Rohda 76 om zelf initiatief te gaan nemen. Dit doen we dan ook goed door 2 goals van esli ( 2 schitterende aanvallen, assists ringo). Vanaf dat moment zijn we de bovenliggende partij en worden er nog wat kansen op de 0-3 gemist ( oa bal op de paal Ringo ). Vlak na rust schieten we uit de startblokken en mag ringo nu 2x snel scoren na voorbereidend werk van esli, 0-4. Als vervolgens ook nog de 0-5 valt door Tim van der Werf valt het spel wat stiller! Na negentig minuten fluit de scheidsrechter voor het einde en zijn de eerste 3 punten binnen! Klasse gedaan mannen en ook nog eens zonder een gele/ rode kaart. Nu even nagenieten maar volgende week beginnen we gewoon weer op 0-0 thuis tegen Moerkapelle 1….

Tot dan

Danny Binnendijk


Facebook

Iets te melden

Heeft u nieuws, een wedstrijdverslag, foto's of een ander item wat u graag op de website ziet staan. Mail dan naar

Twitter

Archieven

Adverteren op de best bezochte clubsite van de regio?

Laat je gegevens achter om alle informatie over adverteren te ontvangen

    Word nu lid van Rohda

    en geniet iedere week van het leukste spelletje bij de leukste club!

    Meer informatie