0172 - 614959 Broekveldselaan 2, Bodegraven
Home » Goede start Rohda O23

Goede start Rohda O23

Door Erik Dijk | 21 oktober 2018 | Nieuws

Dinsdag 16 oktober speelde Rohda onder 23 jaar zijn eerste wedstrijd tegen de leeftijdgenoten van vv Haastrecht. Ondanks dat de spelers merkbaar aan elkaar moesten wennen nam Rohda een 1-0 voorsprong via Mitchell van Waveren die een voorzet van Dave van der Heiden tot een doelpunt wist te promoveren. Lang duurde deze voorsprong niet want even later kwam Haastrecht alweer langszij. In de tweede helft wist Steven Holthuysen ,uit een hoekschop van Robin de Mooij, met een harde schuiver Rohda weer op voorsprong te zetten, 2-1. Daarna zette Haastrecht aan om de gelijkmaker te forceren en moest keeper Tim van Jaarsveld enkele keren zijn kwaliteiten tonen. Uiteindelijk besliste Daniël Poot na een mooie aanval, op aangeven van Herman Berends, de wedstrijd en was de 3-1 overwinning een feit. ,,Altijd prettig om met een overwinning beginnen”, liet Hans-Wouter Valk weten. ,, Al moet het spel nog wel wat verbeteren, maar dat komt vanzelf als de spelers wat vaker samenspelen”, vult Paul Marck aan. Voor een eerste wedstrijd konden de beide begeleiders tevreden zijn. De volgende wedstrijd van Rohda O23 is op dinsdag 6 november om 20.00 uur uit bij Esto.


Facebook

Iets te melden

Heeft u nieuws, een wedstrijdverslag, foto's of een ander item wat u graag op de website ziet staan. Mail dan naar

Twitter

Archieven

Adverteren op de best bezochte clubsite van de regio?

Laat je gegevens achter om alle informatie over adverteren te ontvangen

    Word nu lid van Rohda

    en geniet iedere week van het leukste spelletje bij de leukste club!

    Meer informatie